Moederdag Bloemen Verrassing Box + Crooked Garden Handpinched

Hè, hè: eindelijk heb je het gevonden. Het leukste, lekkerste en meest originele Moederdagcadeau ooit!

Met gepaste trots presenteert Naturally Granola de Moederdag Bloemen Verras doos: een luxe cadeaudoos gevuld met van alles waar mama gelukkig van wordt. We hebben er iets bijzonders van gemaakt. Niet omdat het moet, maar omdat ze het verdient. En: iedere box is uniek!

In samenwerking met Nancy en Batho van Theemaas hebben wij deze doos speciaal ontwikkeld. Wij weten hoe gek mama’s zijn op bloemen, maar wij wilden dat net een stukje specialer maken…

Een zwarte Naturally Granola cadeaudoos met

  • 1 Pot Naturally Granola – Belgian Dark Chocolate
  • 1 Pot Naturally Granola – Roses and Cardamom, deel 1 van de bloemen voor mama.
  • 2 Theebloemen! Deze stop je in een mooie doorzichtige theepot, of karaf. Vul je met heet water, en de thee bol tovert om naar een prachtige bloem.
  • Een prachtige handpinched thee mok, gemaakt door Christina van Crooked Garden

De schoonheid van vergankelijkheid en kleine foutjes – vanuit deze Japanse Wabi-Sabi gedachte vervaardigt Christina bijzonder keramisch servies. Volledig met de hand en in zeer kleine oplage. Speciaal voor deze samenwerking heeft Christina de perfecte thee mok gemaakt. Christina maakte deze in twee stijlen, dus bij de bestelling kun je aangeven welke je wilt! Een zo groot, dat je er eindeloos van kunt genieten, met hierop een hand geschilderde bloem. De ander wat eleganter, en even hard genieten natuurlijk!

Good to know

Om ervoor te zorgen dat jouw moeder haar Mmmoederdagbox op tijd ontvangt, moeten wij jouw bestelling binnen hebben vóór donderdag 6 mei om 12:00 uur.

64.00

Uitverkocht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.