Box 1 - Holy Hop | Granola

Hét Naturally Granola Kerstcadeau

Het jaar 2020 is voor vele van ons een intensief jaar geweest. Een jaar wat niemand zag aankomen. Een moeilijk jaar, maar ook een jaar waar wij veel leerden over onszelf én onze omgeving. De mensen om ons heen en als we geluk hebben ook de natuur.

Dit jaar ontwikkelden wij de kerstboxen met selfcare in gedachte. Selfcare voor jezelf, of selfcare voor een ander. Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om het ultieme cadeau te vinden, en maken dit graag een stukje makkelijker en vooral leuk. Dit jaar ben jij de kerstman! Eat your heart out Santa.

*Per verkochte box geven wij €2,- aan een goed doel: “Natuurmonumenten

39.50

Beschrijving

Een oprecht origineel kerstcadeau

In samenwerking met een aantal passioneerde ondernemers hebben wij  verschillende wannagive kerstpakketten gecreëerd. Stuk voor stuk met liefde gemaakt en in alle opzichten uniek. En dat betekent vooral geen blikjes ragout, borrelnootjes en andere inspiratieloze inhoud.

Gun je geliefde iets extra speciaals  bij het ontbijt

Het Naturally Granola Kerstcadeau bestaat uit ovengebakken, handgemaakte ambacht: 2x 300 gram van onze bestsellers en een heerlijke wildgeplukte Hop & Honing Siroop. Dit alles wordt voorzien van een persoonlijke kerstboodschap en verpakt in een luxe geschenkdoos. Het ochtendritueel van de geliefde ontvanger zal nooit meer hetzelfde zijn!

IN THIS BOX

Naturally Granola | Signature

Basic, maar allesbehalve saai is. Gebaseerd op de perfecte combinatie van knapperige granen en verschillende noten en zaden.

*Deze granola heeft twee sterren ontvangen tijdens het Great Taste Award in de VK

Naturally Granola | Belgian Dark Chocolate

Speciaal voor de chocoholics. Gemaakt met grote stukken van de beste pure chocolade.

*Deze granola heeft een ster ontvangen tijdens het Great Taste Award in de VK

Holy Hop and Honey van Fôret Atelier

Warme herfsttinten, delicate bitters omarmd door een lichte honing

Ingredienten: Citroen / Sinaasappel / Berkelse Bijen Honing / Water

De siroop is perfect te combineren met uw Naturally Granola
ontbijt in de ochtend, voor een stressvrij begin van de dag.

 

Zoek niet verder, bestel het Naturally Granola Kerstcadeau en bezorg breakfastlovers, health freaks en andere foodies een onvergetelijke kerst!

Onze kerstdozen worden vanaf de eerste week van December verzonden. Mocht je spoed hebben met je bestelling, laat dit even weten, dan ga ik kijken wat ik voor jou kan doen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.