Verzending en levering

Levering

Heerlijk! Het gevoel nadat je iets online hebt gekocht. Wetende dat je versgebakken granola met liefde voor je wordt ingepakt. 

Ik herken dit gevoel zeker, vooral bij food! Wij verzending onze pakketjes 3x in de week. Namelijk op Maandag, Woensdag en Vrijdag op 14:00. Als jij de dag hiervoor besteld wordt jouw pakketje dan gelijk meeverzonden! Een enkele keer kan dit iets langer duren omdat alle granola vers gebakken wordt, maar dan zorgen wij dat jij hiervan op de hoogte bent via de mail.  

Als je in het weekend bestelt worden de artikelen de maandag daarna verzonden. Je ontvangt altijd een mail ter bevestiging als wij je bestelling hebben ontvangen en zodra het pakketje jouw kant op komt.

Bij Naturally Granola zorgen wij dat onze granola zorgvuldig ingepakt wordt, waardoor de kans op beschadiging minimaal is.

Heb je vragen? Stuur dan een berichtje via de chat of neem contact op. Wij helpen je graag verder.

Verzending

Naturally Granola verzendt internationaal en wij willen geen geld verdienen aan verzendkosten. Zo hebben wij een standaard verzendtarief voor Nederland en buiten Nederland. Per land brengen wij de kosten in kaart die voor dat land van toepassing zijn. 

Voor verzendingen binnen Nederland heeft Naturally Granola een standaardtarief van €6,- Dit geld voor elk pakket tot 31 kilo! Dus daar kun je hoogstwaarschijnlijk wel mee vooruit. Als je meer dan €49,- besteed, betalen wij de verzendkosten voor je!

Woon je buiten Nederland, dan kunnen wij de producten ook naar jou versturen. Voor bestellingen die buiten Nederland verstuurd moeten worden rekenen wij verschillende tarieven op basis van het land. Je kunt ons hierover benaderen mocht het land waar je pakket naartoe mag niet in ons lijstje staan, we denken namelijk graag mee!

Vragen? Neem dan contact op!

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×