Artikel

Vegan Granola

Ik ga beginnen door te zeggen dat ik zelf niet vegan ben. Ik ben een alles eter, maar ik vind het wel heel belangrijk om duurzame keuzes te maken. Ik kies bewust wat ik in mijn lichaam stop. Maar als ik een product kan maken, wat smaakt hoe het moet smaken, en het is toevallig ook nog vegan. Dan is dat een win win. 

Naturally Granola is vegan

Ja. Naturally Granola is vegan. Was dit altijd het geval? Nee. In 2021 besloot ik 1 nieuwe granola variant te lanceren, en die was vegan. We hadden verschillende klanten die dit graag wilden, dus ik dacht waarom niet? Benieuwd wat onze granola eerst niet vegan maakte? Honing! Nou weet ik dat niet mensen hier bij stil staan, maar ook honing is een dierlijk product. Maar op dit stukje ga ik verder niet in. 

Wat hebben wij veranderd om Naturally Granola vegan te maken? In plaats van honing te gebruiken, in combinatie natuurlijk met dadelstroop wat onze voornaamste zoetstof is, gebruiken wij nu ahornsiroop. Een super mooie en vooral voedzame zoetstof. Ahornsiroop zorgt voor een lage glychemische index, waardoor je geen “sugar high” of energie piek krijgt. Ook bevat ahornsiroop enorm veel voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. 

Ahornsiroop draagt dus niet alleen bij aan dat wij de lekkerste granola maken, maar is ook nog goed voor je (met mate natuurlijk!)

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Vegan Granola

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×