UNIEKE GRANOLA VARIANTEN

Bij Naturally Granola hebben wij in de afgelopen jaar een assortiment aan unieke recepten ontwikkeld.

Iedere smaakvariant is als een ontdekkingsreis langs geuren en smaken. Soms dichtbij, soms ver weg – maar altijd bijzonder. Zo barst Signature van luxe noten, Belgian Chocolate van de beste pure chocolade en tovert Sweet Mystery met spannende zoetjes. Maar er is nog veel meer…

Signature

De standaard die alles behalve standaard is.

Signature is de ultieme combinatie van pure granen, luxe noten als macadamia en pistache, honingachtige moerbeien en verschillende noten en zaden. Licht gezoet met dadel stroop en geroosterd met kokosolie. Puur genieten.

Belgian Dark Chocolate

Belgian Dark Chocolate is de droom van iedere chocoholic.

Grote brokken granola en stukken van de beste Belgische chocolade die minstens zo groot zijn, verzekeren van een ontbijt dat niet teleur zal stellen. Beloofd.

Speculaas

Geïnspireerd op Nederlands favoriete koekje, maar dan volledig verantwoord.

Speculaas is een granola mét de smaak, maar zonder de tarwe en suikers van het koekje. Een gezonde guilty pleasure! 

Roses and Cardamom

De smaak van de lente, met een knipoog naar het Midden-Oosten. Geurende rozenblaadjes en kardemom zorgen voor een bijzondere smaaksensatie. Gemaakt om jou een glimlach te bezorgen. Het hele jaar door!

Giraffe's Coffee

Speciaal ontwikkeld voor wie steun vindt bij een bakje koffie!

Giraffe’s Guatemala Coffee is een samenwerking met het Rotterdamse Giraffe Coffee Roasters. Giraffe staat bekend om het selecteren en branden van zogenaamde ‘specialty coffee’. In deze granola verwerken we dát met onze unieke receptuur. Met krokante koffie als resultaat. Om op te kauwen, want koffie drinken kan altijd nog.

Sweet Mystery

 

Sweet Mystery blijft verbazen. Vers marsepein, krokante aardbei en drop uit Scandinavië. Uitgebalanceerd zoet, zonder geraffineerde suikers. Maar pas op: als je het eenmaal hebt geproefd, kun je nooit meer terug.