Artikel

Uk Great taste awards

Is het jou al opgevallen? Een aantal van onze producten hebben nu sinds een aantal maanden een nieuw, zwart stickertje…

Wat die sterretjes zijn?​

Jullie hebben het waarschijnlijk al op onze productverpakkingen en online voorbij zien komen de laatste maanden. En een deel van jullie weet al precies wat het inhoud. Maar er zijn nog veel van jullie die heel benieuwd zijn naar dat mooie zwarte stickertje op onze Signature en Belgian Dark Chocolate verpakking. Waar heb ik het over? The Great Taste Awards! 

Begin 2020 hebben wij producten opgestuurd naar de Jury van the Great Taste Awards en hier hebben onze smaken “Signature” en “Belgian Dark Chocolate” beide prijzen gewonnen! Dat klinkt natuurlijk heel leuk, maar wat houdt The Great Taste Awards nou in?

Elke jaar organiseerd The Guild of Fine Food (GFF) een competitie voor de food en drank sector. De GFF bestaat uit een panel van meer dan 500 experts om een eerlijke, oprechte en onpartijdige feedback te geven over de producten. Deze experts zijn onder andere chefs, inkopers, culinaire schrijvers en detailhandelaars. Als een product 1, 2 of zelfs 3 sterren krijgt dan is dit goed(geweldig) gekeurd door een gerespecteerd keurmerk in de food industrie.

Zoals jullie je kunnen voorstellen zijn we super duper vereerd dat wij op niet 1 maar 2 van onze granola’s deze stickers mogen plakken. Iets waar ik in ieder geval echt trots op ben! Nu ben ik eigenlijk wel heel benieuwd naar jullie mening. Wat is jouw lievelings granola en hoeveel sterren krijgt die?

UK Taste
UK Great Taste
UK Great Taste
artikel pagina

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×