Artikel

The Healtiest You Intro

Erkend diëtiste die de verstoorde relatie met voeding en met jezelf helpt verbeteren door intuïtief eten en zelfliefde.

The Healtiest You - By Linde

Een plek waar passie voor gezonde voeding en self-care samenkomt.

Je ziet het goed, vanaf nu zal je elke maand een nieuwe self-love/ self-care blog kunnen terugvinden op de Naturally Granola website.

Ik zal mezelf vast even voorstellen, zodat we alvast een beetje kunnen connecten!

Ik ben Linde, een spontane Belgische self-love cheerleader en ook ben ik erkend diëtiste. Voor mij is self-care, zelfliefde en gezonde EN lekkere voeding een prioriteit. Zelf ben ik van mening dat deze dan ook hand in hand gaan, later hier meer over!

Toen Tiara mij vroeg of ik het zag zitten om hier maandelijks een kleine blog over te schrijven, dacht ik: “Hell yes, dit is echt iets voor mij!” So here we are… en ik ben er helemaal klaar voor!

Maar, hoe kunnen voeding, self-care en zelfliefde nu hand in hand gaan? En wat heeft Naturally Granola hier mee te maken? Wel, ik zal het je meteen toevertrouwen…

Self-care is onmisbaar in ons leven. We leven constant in een hoge snelheid, krijgen immens veel prikkels binnen en leggen de lat vaak (veel te) hoog voor onszelf. Een me-time momentje, destress momentje en een momentje van rust kan zo deugd doen. We kennen allemaal de klassieke vormen van self-care: bad nemen, wandeling maken, gezichtsmaskertjes, … Maar denk eens na: goed voor ons lichaam zorgen en ons voeden met dingen die gezond zijn én lekker zijn (dit kan gezond zijn in de klassieke zin, maar ook gezond voor ons mentaal welzijn aka: af en toe frietjes eten omdat we hier zo van houden), is dat niet dé ultieme vorm van self-care? Ik denk van wel.

En dit is ook exact wat Tiara voor ogen had met Naturally Granola.

NG is namelijk echt gestart vanuit een passie voor food, waarbij het natuurlijk ook heel belangrijk is dat het lekker is. (Want niemand wilt saaie droge granola just for the sake of being healthy. Ain’t nobody got time for that!). Goed voor je lichaam zorgen met ook oog op genot, dus ook zeker je mentale gezondheid in acht nemen, is key. Heel onze brand steunt dan ook op deze waarden. Dit kan je ook terug zien in de huiskleur: licht- en donkerblauw. Tiara is van Curaçao en Nikos is vcan Griekenland, waar blauw alom aanwezig is en gelinkt is aan selfcare. Denk maar aan blauwe lucht, de zee, het strand,… Even alles loslaten, alle druk en verwachtingen achter ons laten, en gewoon zijn. Meekabbelen met het blauwe water, genieten en aanvoelen wat we echt nodig hebben. Zowel fysiek als mentaal. Self-care ten top!

Moet je nu altijd naar het strand gaan en in het water springen? Nee, alhoewel het natuurlijk wel leuk zou zijn! Self-care zit hem in de kleine dingen. Alledaagse dingen waarbij we even, heel even, terug in aanraking komen met onze ware ik.

Hoe doe je dit? Dat is nu exact wat ik jou ga leren in deze blogs. Ik ga jou meenemen in een reis naar zelfkennis, zelfontdekking, zelfontplooiing, zelfliefde, allemaal door te starten met self-care.

You ready? I know I am!

Tot snel en veel liefs,

Linde

 

Handgemaakte Granola - Naturally Granola WhatsApp-Image-2022-08-05-at-11.21.09-AM-1017x1024 The Healthiest You - By Linde

Introducing the healthiest you, is een blog geschreven door Linde, van The Healthiest You. Linde is erkend diëtiste die de verstoorde relatie met voeding en met jezelf helpt verbeteren door intuïtief eten en zelfliefde.

Volg Linde

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×