ONS VERHAAL

Kleine, krokante kennismaking

Hoi! Wij, Tiara en Nikos, komen met Naturally Granola tegemoet aan iedereen die van granola houdt. En wie dat niet doet, laten we graag van gedachten veranderen.

Naturally Granola is geboren uit liefde. Voor elkaar, maar vooral voor écht lekker eten.

Jaren geleden, nog ver voordat de supermarkt goed gevuld was met verantwoorde producten, startten wij onze zoektocht naar het perfecte ontbijt. We zochten gemak, gezond en genot, maar het bleek onvindbaar. Er zat dus niets anders op dan het gewoon zelf te gaan maken. Hoewel, ‘gewoon’? Als je enkel gaat voor het allerbeste, is dat is echt niet zo makkelijk als het misschien lijkt.

Urenlang onderzoek naar de beste ingrediënten en talloze proefbaksels later waren we het erover eens: dit moest het zijn. Het perfecte ontbijt. Té goed om niet met jou te delen! De receptuur houden we natuurlijk strikt geheim, maar we laten je graag kennismaken met onze smaken en bijzondere ingrediënten. Wist je bijvoorbeeld dat wij dadel stroop gebruiken om onze granola mee te zoeten?

Kitchen Republic Smaller1

Thinking Outside the Jar

Al bij de eerste hap Naturally Granola weet je dat het goed zit. Niet alleen vanwege de heerlijke smaak en de krokante structuur, maar ook vanwege haar duurzame en sociale karakter. Onze granola wordt gebakken in The Social Bakery in Rotterdam, een prachtige bakkerij waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zich zes dagen per week toeleggen op het bakken van de lekkerste broden, koekjes en granola. 

En omdat wij niet alleen van mensen, maar ook van onze planeet houden, wordt Naturally Granola verpakt in hervulbare glazen potten. Is de bodem van de pot bijna in zicht? Dan is het tijd voor een refill! Deze granola wordt geleverd in biologisch afbreekbare zakken van papier.

Wil je het bij een eenmalige bestelling houden? Geen probleem, even goede vrienden. (We horen graag wat we kunnen verbeteren!) De glazen pot is multifunctioneel en staat fantastisch in je keuken!

CLO_4735