Awardwinnende, versgebakken granola

Ontwikkeld door foodies voor foodies

Snel en 100% veilig betalen via iDeal

GRATIS verzending vanaf €49,-

Artikel

Not my first gig!

Lets get personal

Voordat ik startte met Naturally Granola deed ik iets héél anders! 

Mijn eerste bedrijf heette “Tiara’s Jewels”. En je raad het al, ik maakte en verkocht sieraden! (Ik was mijn ouders overigens heel dankbaar, ik had namelijk de perfecte naam om een sieraden lijn te startten 🤣)

Tiara’s Jewels startte als hobby, al toen ik een jaar of 8 was. Dit begon als een hobby, ik ging dan met mijn oma wekelijks kraaltjes kopen. En wat startte als een hobby werd een bedrijfje. Toen ik 12 was ging ik online kralen bestellen in America, omdat ze daar natuurlijk veel meer opties hadden dan op Curacao. Ik mocht de sieraden zelfs verkopen in de kledingzaak van mijn vader en op mijn 19e had ik mijn eerste sieraden expositie georganiseerd! (sorry de kwaliteit van smartphones was toen nog niet zo…)

Ik? In loondienst?

Of ik dan ooit in loondienst heb gewerkt? Yes! In Curacao werkte ik in een Art Gallerij, MonArt. Dit is overigens ook waar ik de expositie heb gehouden. Ik heb in 3 dagen zoveel verkocht dat ik mijn eerste MacBook kocht! Hierna heb ik ook altijd in de horeca gewerkt. Bij mijn vaders pizzaria en zijn Argentijnse Steakhouse, maar horeca ben ik blijven doen, ook toen ik in 2010 naar Nederland verhuisde. 😊

Het ondernemen is mij wel met de paplepel ingegoten. Als kind hadden mijn ouders een meubelzaak, zij kochten heel veel in in het buitenland en moesten hiervoor best veel reizen. Zij namen toen altijd zeepjes, shampoo etc voor mij mee. Leuk detail: deze verkocht ik toen door aan mijn oma (en uiteraard als ik bij haar ging logeren, dan ging ik ze weer gebruiken).

Echte business boss dus 😉

Ik besloot om te stoppen met “Tiara’s Jewels” om mijn echte droom achterna te gaan, Naturally Granola. En dit is inmiddels alweer 5!!  jaar geleden. Wil jij weten waarom ik NG gestart ben? Lees dan hier mijn verhaal.

artikel pagina

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×