Awardwinnende, versgebakken granola

Ontwikkeld door foodies voor foodies

Snel en 100% veilig betalen via iDeal

GRATIS verzending vanaf €49,-

NG B2b

Naturally Granola is niet alleen heerlijk om thuis te eten op je ontbijtjes, maar ook een heel mooi product om te serveren in jouw horeca zaak. Naturally Granola werkt samen met luxe hotels, maar ook met verschillende restaurants en cafes. Ook werken wij met kantoren, waar onze granola een ontbijt optie is om de dag vol goede energie te starten. 

Ben jij op zoek naar de lekkerste, verse, premium granola om te serveren in jouw horeca zaak? Dan ben je hier op het juiste adres. 

Naturally Granola is opgericht in 2015, en heeft ondertussen al meer dan 15 verschillende granola varianten ontwikkeld. Wij hebben verschillende awards gewonnen bij de Guild of Fine Food. Ook zijn wij benaderd door Gert de Mangeleer voor het ontwikkelen van een speciale granola lijn met een assortiment van drie verschillende granolas. 

Wil jij ook de lekkerste granola kunnen bieden aan jouw gasten of persooneel? Wij bieden verschillende mogelijkheden om samen te werken. Je kunt bijvoorbeeld onze granola inkopen voor jouw winkel, horeca zaak of kantoor. Of als je de samenwerking echt nog naar het volgende niveau wilt tillen kunnen wij ook een custom granola voor je ontwikkelen!

Smoothie bowl topped with granola

Custom granola ontwikkelen?

Door de jaren heeft Naturally Granola ook veel verschillende en heerlijke varianten granola ontwikkeld. Allemaal met hun eigen unieke twist. Op dit moment hebben wij vier smaken in ons vaste assortiment. Maar wij hebben ook verschillende limited editions gehad, zoals bijvoorbeeld:

PINEAPPLE SPICE

Persimmon Pump

PERSIMMON PUMP

THYME FOR RUBY

Onze inspiratie halen wij overal ter wereld vandaan. Wij zijn altijd bezig met het vinden van nieuwe en heerlijke smaakcombinaties.

Deze service bieden we ook aan winkel en horecazaken. Word jij hier super enthousiast van? Beginnen alle leuke mogelijkheden al te verzamelen in je brein? Dan ben ik nog enthousiaster om dit voor je te doen.

De receptonwikkeling van NG werkt alleen op basis van offertes. Dus stuur mij even een mailtje: Tiara@naturallygranola.com met wat je in gedachte hebt en dan neem ik contact met je op.

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×