fbpx

NG B2B

Hi! Wat leuk dat jij interesse hebt in Naturally Granola!

Wij bieden verschillende mogelijkheden om samen te werken. Je kunt bijvoorbeeld onze granola inkopen voor jouw winkel, horeca zaak of kantoor. Of als je het echt nog naar het volgende niveau wilt tillen kunnen wij ook een custom granola voor je ontwikkelen!

Custom granola ontwikkelen?

Door de jaren heeft Naturally Granola ook veel verschillende en heerlijke varianten granola ontwikkeld. Allemaal met hun eigen unieke twist. Op dit moment hebben wij 8 smaken in ons vaste assortiment. Maar wij hebben ook verschillende limited editions gehad, zoals bijvoorbeeld:

PINEAPPLE SPICE

Persimmon Pump

PERSIMMON PUMP

THYME FOR RUBY

Onze inspiratie halen wij overal ter wereld vandaan. Wij zijn altijd bezig met het vinden van nieuwe en heerlijke smaakcombinaties.

Deze service bieden we ook aan winkel en horecazaken. Word jij hier super enthousiast van? Beginnen alle leuke mogelijkheden al te verzamelen in je brein? Dan ben ik nog enthousiaster om dit voor je te doen.

De receptonwikkeling van NG werkt alleen op basis van offertes. Dus stuur mij even een mailtje: Tiara@naturallygranola.com met wat je in gedachte hebt en dan neem ik contact met je op.

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

Fijne jaarwisseling!

In Verband Met de feestdagen en kerstdrukte worden alle nieuwe bestellingen op 2 januari weer verzonden.

×