SHOP

De granola van Naturally Granola barst van de vezels, proteïnen en voedingsstoffen, allemaal belangrijke onderdelen van een gezond ontbijt. Naturally Granola bevat ook geen conserveer middelen, smaakstoffen of geraffineerde suikers. De noten die onze granola bevat, zitten vol met onverzadigde vetzuren, die je lichaam nodig heeft!

Bij ons kan je kiezen tussen maar liefst elf verschillende smaken. Allemaal toegankelijk en lekker, maar ook uniek en anders dan je in de supermarkt tegen komt. Van de klassieke vormen zoals onze signature of chocolade, tot speculaas of onze floral fig met eetbare bloemen en vijg, bij ons kan je het allemaal proberen!

Signature Granola Pot

Tiara's favoriet. De granola waarmee wij zijn begonnen. De standaard die alles behalve standaard is.  Iedereen kent de "noten granola"…

8.95

Belgian Dark Chocolate Granola Pot

Dit is oprecht onze best verkochte granola... Want wie houdt er nou niet van chocolade? Onze Belgian Dark Chocolate is…

9.75

Speculaas Granola Pot

Mijn oma was een van mijn lievelings mensen op de wereld. En als ik denk aan Speculaas, dan denk ik…

8.95

Roses and Cardamom Granola Pot

Toen ik 8 was ging ik een keer bij een vriendin van mijn moeder op bezoek. Zij leerde mij iets…

9.75

Sweet Mystery Granola Pot

Anouk, een vriendin van mij wilde heel graag dat ik deze smaak maakte. En maanden lang kreeg ze het woord…

9.75

Out Of Stock
Giraffe's Coffee Granola Pot

Ik ga op vakantie, en ik neem mee... Mijn koffie machine. Serieus. Als wij met de auto een weekje weg…

9.75

Out Of Stock
The First Three

De drie Naturally Granola smaken die als eerste gelanceerd zijn, de perfecte basis voor een gebalanceerd ontbijt! De eerste drie,…

25.50

Out Of Stock
The Luxury Life

Deze drie Naturally Granola smaken geven je een gevoel van luxe en genot! Roses and cardamom, Signature, en Belgian dark…

25.50

1 2 3 6