Granola recepten

Mocha Chia Pudding

Als ik ergens blij van word dan is het een makkelijk recept. Begrijp me niet verkeerd, ik sta vaak genoeg 2 uur in de keuken (op een doordeweekse dag 🤣) Maar als ik iets kan maken wat echt lekker is, en het in 5 minuten gemaakt, dan doe ik wel een extra dansje. 

Een van de recepten die onder categorie, in 5 minuten klaar, staat is toch wel een chia pudding. Kan je het na 5 minuten ook eten, nee. Maar dat is ook okay. Voordeel van chia pudding is niet alleen dat het super snel gemaakt is, of dat het gezond is. Maar ook hoeveel verschillende variaties er zijn. Elk soort melk, misschien zelfs sap? Heb jij ooit een chia pudding met sap gemaakt, ik ben benieuwd! Haha.

In elk geval. Als koffie, en chocolade liefhebber word ik serieus blij van deze mocha chia pudding. De ingredienten voor dit recept heb ik standaard in huis, het is zo in elkaar geflanst, en het is YUM. 

Ingrediënten

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Espresso-Chia-Pudding-2-683x1024 Mocha Chia Pudding

Methode

  1. Doe alle ingredienten in een kom en meng. Je kunt dit eventueel ook met een staafmixer mengen, dan is het sneller klaar!
  2. Verdeel in bakjes of potten.
  3. Doe minimaal 1 uur in de koelkast.
  4. Top af met je favo toppings, bv amandel boter en granola. 

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×