Artikel

meest gestelde vragen

Bevat Naturally Granola gluten?

De ingrediënten waarmee Naturally Granola werkt, bevatten geen gluten. Er is echter één belangrijk puntje: de ingrediënten dragen niet het glutenvrije keurmerk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Dit betekent dat we niet kunnen uitsluiten dat er sporen van gluten in onze granola zitten. Als coeliakie is vastgesteld door een arts, raden wij het eten van Naturally Granola dan ook af. Beter het zekere voor het onzekere!

Zijn de producten van Naturally Granola veganistisch?

Onze variant “Floral Fig” is op dit moment de enige veganistische en notenvrije variant die we hebben. De andere smaken van Naturally Granola bevatten een vleugje honing, en afhankelijk van het feit of je het soort veganist bent dat honing in zijn dieet opneemt of niet, kunnen de rest van onze producten ook als veganistisch beschouwd worden (of niet).

Alle Naturally Granola producten zijn echter vegetarisch. Dus geen melkpoeder of andere ingrediënten van dierlijke oorsprong!

Kan Naturally Granola mij helpen afvallen?

Regelmatig krijgen we de vraag of Naturally Granola ons kan helpen de overtollige kilo’s kwijt te raken. Het antwoord? Ja en nee. Het zit zo: afvallen heeft – net als aankomen – alles te maken met de zogenaamde energiebalans. Je valt af als je minder calorieën verbruikt dan je verbrandt, en je komt aan als je meer calorieën verbruikt dan je verbrandt. Naturally Granola wordt op de markt gebracht om een gezonde levensstijl te ondersteunen – niet direct om af te vallen of aan te komen. Natuurlijk kan het beide – afhankelijk van de portiegrootte en de calorieën! Als je Naturally Granola in je dieet wil opnemen, kan je al onze voedingswaarden bekijken in onze webshop.

Wanneer kan ik Naturally Granola eten?

Nadat je net uit bed bent gerold, tijdens het wachten op de trein of tijdens je favoriete film, de mogelijkheden zijn eindeloos! Kortom: je kunt altijd en overal genieten van Naturally Granola! Kun je niet bedenken hoe je onze granola kunt eten die verder gaat dan als ontbijt met wat yoghurt? Doe dan hier wat inspiratie op! De mogelijkheden zijn eindeloos, en we werken onze receptensectie voortdurend bij!

Als je vragen hebt over Naturally Granola en onze producten, voel je vrij om ons een privébericht te sturen op Instagram of stuur ons een e-mail op info@naturallygranola.com.

Zorg ervoor dat je ons volgt op Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (INSERT LINK) voor gezonde en lekkere recepten, updates over de activiteiten van Naturally Granola en speciale aanbiedingen!

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Meest gestelde vragen

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×