Granola recepten

Mais Pudding

Denise was mijn beste vriendin als kind. Ondertussen heeft Denise ook een bedrijf in de voeding (in Miami helaas). Haar bedrijf heet Fela Sweets, Fela is de naam van haar oma. 

“Tante Fela” is een geweldige vrouw, die ontzettend lekker kan koken en bakken. Twee van mijn lievelings gerechten ken ik door haar, Blintzes (pannekoeken met huttekase en kaneel), en corn pudding. 

En nu jaren later, maak ik hem zelf. Mais is een van mijn lievelings ingredienten, dus toen wij de samenwerking met Gert de Mangeleer aangingen en ik eindelijk een mais granola mocht ontwikkelen dacht ik YES! 

Dit recept wordt uiteraard getopt met onze Spicy Chocolate corn granola.  Ik ben super benieuwd wat je er van vindt, dus laat het zeker weten door mij een mailtje te sturen. 

Ingrediënten

Handgemaakte Granola - Naturally Granola NG_KERST_Hertog-Jan-7-819x1024 Mais Pudding

Methode

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden. En vet een ovenschaal in.
  2. In een grote kom, klop je eieren. Voeg suiker, melk en gesmolten boter toe. Voeg dan de maizena toe en klop tot dit goed gemengt is.
  3. Doe het mengsel in je ovenschaal. 
  4. Bak 45 minuten tot een uur. 
  5. Top met een beetje geklopte ricotta en Spicy Chocolate Corn granola. 

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×