fbpx

YOUR NG STORY - LOT VAN DIJK

Verhalen over gezondheid, genieten en geluk. Verhalen die je anders naar granola laten kijken, het water in je mond laten lopen en je bewust maken van de kracht van voeding.

Lot van Dijk -

Voordat ik Naturally Granola ontdekte, heb ik vele verschillende cruesli en granola soorten uitgeprobeerd. Maar op vrijwel iedere variant die ik testte had ik wel iets aan te merken: vaak veel te zoet en bomvol onnatuurlijke ingrediënten. En als ik dan een keer een gezonde granola variant ontdekt dacht te hebben, ontbrak weer de crunch en waren het alleen maar kruimels. Nooit had een kant-en-klare granola voor mij dus echt de wow-factor. Knapperige chunks én verantwoord bleek op de een of andere manier onvindbaar in de supermarkt. Daarom besloot ik de moed uiteindelijk maar op te geven en mijn eigen granola te maken. Hartstikke lekker natuurlijk, maar ik kwam er al snel achter dat dat niet echt haalbaar was in mijn drukke leventje. Dan toch maar weer terug naar de niet zo krokante, kruimelige, maar verantwoorde granola uit de supermarkt. Totdat ik via Instagram Naturally Granola ontdekte. De beschrijvingen klonken in ieder geval veelbelovend: chunky, geen geraffineerde suikers, enkel natuurlijke ingrediënten en boordevol vitaminen & mineralen. Dat leek mij wel het proberen waard! En ik kan je bij deze vertellen: dat is het ook écht. Want oh wat is Naturally Granola lekker! Eindelijk échte chunky granola die ook nog eens super verantwoord is. Precies wat ik in een granola zocht! Hier kan geen enkele mierenzoete cruesli of krokantloze kruimelige granola uit de supermarkt tegenop!

moederdag bonbons
artikel pagina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Volg ons

  • Opent in een nieuw tabblad
  • Opent in een nieuw tabblad
  • Opent in een nieuw tabblad
NL
×
×

Winkelmand

Tiara met Pink Lychee

Granola by Hertog Jan

Wat er gebeurt wanneer een top chef en een granola expert samen iets ontwikkelen? Dat wil jij ervaren! Gert de Mangeleer, van de Hertog Jan Restaurant Group en granola expert Tiara Nataf van Naturally Granola ontwikkelden samen een hele nieuwe Co-Brand waarmee zij een collectie lanceren van drie hele unieke granolas.

×