Artikel

YOUR NG STORY - LOT VAN DIJK

Verhalen over gezondheid, genieten en geluk. Verhalen die je anders naar granola laten kijken, het water in je mond laten lopen en je bewust maken van de kracht van voeding.

Lot van Dijk

Voordat ik Naturally Granola ontdekte, heb ik vele verschillende cruesli en granola soorten uitgeprobeerd. Maar op vrijwel iedere variant die ik testte had ik wel iets aan te merken: vaak veel te zoet en bomvol onnatuurlijke ingrediënten. En als ik dan een keer een gezonde granola variant ontdekt dacht te hebben, ontbrak weer de crunch en waren het alleen maar kruimels. Nooit had een kant-en-klare granola voor mij dus echt de wow-factor. Knapperige chunks én verantwoord bleek op de een of andere manier onvindbaar in de supermarkt. Daarom besloot ik de moed uiteindelijk maar op te geven en mijn eigen granola te maken. Hartstikke lekker natuurlijk, maar ik kwam er al snel achter dat dat niet echt haalbaar was in mijn drukke leventje. Dan toch maar weer terug naar de niet zo krokante, kruimelige, maar verantwoorde granola uit de supermarkt. Totdat ik via Instagram Naturally Granola ontdekte. De beschrijvingen klonken in ieder geval veelbelovend: chunky, geen geraffineerde suikers, enkel natuurlijke ingrediënten en boordevol vitaminen & mineralen. Dat leek mij wel het proberen waard! En ik kan je bij deze vertellen: dat is het ook écht. Want oh wat is Naturally Granola lekker! Eindelijk échte chunky granola die ook nog eens super verantwoord is. Precies wat ik in een granola zocht! Hier kan geen enkele mierenzoete cruesli of krokantloze kruimelige granola uit de supermarkt tegenop!

Handgemaakte Granola - Naturally Granola moederdag-bonbons-pv4r8imaoeu8noxm66p4i65nudsfesztyth7xc5wgw Lot van Dijk x Naturally Granola
Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Lot van Dijk x Naturally Granola

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×