Artikel

jODIE hOONHOUT

Kanjers zijn het, de hardwerkende bakkers van de Social Bakery. Zonder hen geen Naturally Granola!

Onderkop

Ken je Jodie Hoonhout al? Jodie werkt als assistent bakker en zorgt er bijvoorbeeld voor dat er genoeg chocolade in onze Belgian Chocolate terechtkomt. Haar favoriete granola is overigens onze Coffee: “Ik ben dol op koffie, ook om te eten! In combinatie met vanilleyoghurt doet deze variant me denken aan mijn favoriete drankje: een Vanilla Latte.” Als Jodie niet in de bakkerij aan het werk is, kun je haar vinden in haar eigen keuken, het bos, de bioscoop of de kerk. Alleen, óf samen. Jodie: “Ik breng graag veel tijd door met mijn vriendje en de mensen in de gemeenschap. Het zou trouwens super zijn als ik hen allemaal Naturally Granola kan laten proeven!” 

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Jodie-scaled-pv4rblj8gxo54z1s53jqvwnvm3q0y5lw2wwuhrmcjm Jodie Hoonhout
Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Jodie Hoonhout

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×