Artikel

Wat NG anders maakt

Toen Naturally Granola 8 jaar geleden startte was de markt heel anders dan nu. Er waren veel minder kleine ambachtelijke granola merken. En ik wilde echt iets op de markt zetten wat ik miste. Ondertussen zijn we 8 jaar verder en ziet de markt er heel anders uit, en toch geloof ik dat wat wij doen, niemand anders doet. Benieuwd wat Naturally Granola de lekkerste granola maakt? Lees hier verder.

De lekkerste granola

Wellicht weet je het al, misschien ook niet. Maar ik, Tiara Nataf (nu Nikolaidis) ben geobsedeerd met eten. Niet op een ongezonde manier, denk ik zelf. Maar ik hou me wel echt veel bezig met eten. Ik vind het geweldig om nieuwe producten en ingredienten te proeven. Mijn hele familie zit in de voeding industrie. In de familie hebben “we” 8 restaurants, een creperie, een kiembedrijf en natuurlijk Naturally Granola. 

Ik ben altijd omringt geweest met mensen die gek zijn op eten. Het is dus niet gek, dat ik ben wie ik ben. En dat is wat Naturally Granola anders maakt. Wat Naturally Granola, wat mij betreft de lekkerste granola maakt. 

Naturally Granola is gestart omdat ik voor mezelf (en Nikos) het lekkerste ontbijt wilde maken. Een ontbijt met Macadamia noten. Met Pistache noten. Met de lekkerste, en een van de gezonste zoetstoffen, dadelstroop. Onze granola is letterlijk gemaakt om de lekkerste granola te zijn. Niet omdat we het graag wilden verkopen. Dat was niet het doel. 

Naturally Granola is volledig met de hand gemaakt. Van het kiezen van de producten, het snijden van de noten, het mengen van de granola. Alles perfect bakken, en het verpakken in onze zakken en potten. Er zit liefde in alles wat wij doen. En dat maakt echt een verschil. 

Ondertussen hebben we met onze granola awards gewonnen. We hebben zelfs voor een 2 sterren Michelin Chef granola mogen ontwikkelen. Een tweede Michelin chef benaderde me afgelopen maand zelfs. 

Nou wil ik niet onaardig klinken tegenover andere merken. Maar ik geloof wel dat dit allemaal heel veel zegt over Naturally Granola, en waarom dit toch echt een van de lekkerste granola’s is op de markt. Wij maken geen beslissingen op basis van wat ons meer gaat opleveren. Het enige wat ik echt wil, is een heerlijk product maken. En ik ben heel trots op wat wij op de markt hebben mogen zetten. 

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Hoe wij ons onderscheiden van andere granola-merken op de markt

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×