Artikel

Hoe eet je granola

Hoe eet je granola? Een vraag die ik in de afgelopen 6 jaar nog steeds best vaak voorbij hoor komen. 

Ik startte Naturally Granola ondertussen 7 jaar geleden. En ik moet zeggen dat de granola “landscape” er 7 jaar geleden heel anders uit zag. Er waren veel minder opties. Heel veel mensen wisten niet eens wat granola was! 

Ik weet nog zo goed dat ik op de Rotterdamse Oogst markt stond, en dat iemand vroeg of ik vogelzaad verkocht. Vond ik overigens niet de aller leukste vraag…

Ondertussen is die vraag een stuk minder populair, maar hoor ik het af en toe nog steeds. De vraag die wel nog redelijk veel gevraagd wordt is: Maar hoe eet je granola dan? Waar eet je het mee?

Mijn antwoord:

Granola eet je op verschillende manieren. Helemaal afhankelijk van hoeveel tijd je aan je ontbijt wilt besteden. Of je een kookprinces (of keukenprins) bent. 

De makkelijkste manieren zijn:

  1. Een yoghurt bowl. Het enige wat je nodig hebt is een kom en lepel. Yoghurt, onze heerlijke chunky granola, en eventueel wat fruit. (vind ik zelf altijd wel lekker erbij!)
  2. Met melk. Onze chunky granola kan je ook super goed met (plantaardige) melk eten. Het blijft lekker chunky. En onze granola is zo smaakvol, dat dit echt yum is!
  3. Zo uit het vuistje! Yes dit is echt super lekker, en bij onze fans wordt dit veel gedaan. Omdat onze granola zo chunky is kan je het super makkerlijk als tussendoortje eten. Ook ideaal voor onderweg, of in een lunchbox van je kids!
  4. Smoothiebowl. In de zomer een go-to. Je kunt een bevroren banaan met verschillende soort bevroren fruit (of acai voor een acai bowl) in de blender doen. Beetje yoghurt of (plantaardige) melk. Niet teveel! Zorg dat het lekker dik is. Top af met je favo granola, nootjes, zaden, etc.

Benieuwd naar meer manieren waarop je onze granola kunt eten? Ik heb eindeloos veel opties. Check onze blog en dan recepten voor de recepten. 

p.s. Hier zitten zelfs hartige recepten bij, waar je onze granola als paneer meel kunt gebruiken. 

artikel pagina

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×