HET GRANOLA ABONNEMENT

Nooit meer misgrijpen, altijd verzekerd zijn van jouw favoriete granola. Dát is het Naturally Granola abonnement. Drie potten per week of één pot per maand – Jouw ontbijt, jouw Naturally Granola! Een abonnement stel je helemaal zelf samen.

Voordelen:

  • Nooit meer zonder ontbijt?
  • Gratis samples van nieuwste smaken
  • 10% Korting op alle granola
  • Gratis glazen potten bij de eerste bestelling
Naturally Granola Abonnement

Hoe werkt het?

2. Stel hieronder je abonnement samen

Kies je favoriete granola, en pas helemaal onderin de aantallen die jij per maand wilt ontvangen aan.

Signature

De standaard die alles behalve standaard is.

Signature is de ultieme combinatie van pure granen, luxe noten als macadamia en pistache, honingachtige moerbeien en verschillende noten en zaden. Licht gezoet met dadel stroop en geroosterd met kokosolie. Puur genieten. 

Belgian Dark Chocolate

Belgian Dark Chocolate is de droom van iedere chocoholic.

Grote brokken granola en stukken van de beste Belgische chocolade die minstens zo groot zijn, verzekeren van een ontbijt dat niet teleur zal stellen. Beloofd! 

Speculaas

Geïnspireerd op Nederlands favoriete koekje, maar dan volledig verantwoord. 

Speculaas is een granola mét de smaak, maar zonder de tarwe en suikers van het koekje. Een gezonde guilty pleasure!

Roses and Cardamom

De smaak van de lente, met een knipoog naar het Midden-Oosten. Geurende rozenblaadjes en kardemom zorgen voor een bijzondere smaaksensatie. Gemaakt om jou een glimlach te bezorgen. Het hele jaar door.

Giraffe's Coffee

Speciaal ontwikkeld voor wie steun vindt bij een bakje koffie! 

Giraffe’s Coffee is een samenwerking met het Rotterdamse Giraffe Coffee Roasters. Giraffe staat bekend om het selecteren en branden van zogenaamde ‘specialty coffee’. In deze granola verwerken we dát met onze unieke receptuur. Met krokante koffie als resultaat. Om op te kauwen, want koffie drinken kan altijd nog.

Sweet Mystery

Sweet Mystery blijft verbazen. Verse marsepein, krokante aardbei en drop uit Scandinavië. Uitgebalanceerd zoet, zonder geraffineerde suikers. Maar pas op: als je het eenmaal hebt geproefd, kun je nooit meer terug. 

3. Je abonnement aflsuiten

Maak je lidmaatschap definitief met een vinkje.

NG ABONNEMENT AFSLUITEN

4. Je abonnement betalen

Als abonnee in wording profiteer je direct van 10% korting op je eerste bestelling met CODE: NGABONNEE10
Rond je eerste bestelling af en vanaf de tweede levering worden de kosten van jouw persoonlijke abonnement automatisch van je rekening afgeschreven.

5. Geniet van je eerste bestelling!

De granola ontvang je de eerste keer in onze mooie navulbare potten van glas. Hierna wordt het geleverd in een navul zak. Vul je mooie NG potten met de nieuwe granola en draai de deksel na het vullen goed dicht – afgesloten behoudt ons product zijn onweerstaanbare crunch!

Opzeggen?

Even geen zin meer in granola? Geen probleem! Vanaf de tweede maand mag je op iedere moment je abonnement stopzetten of aanpassen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. 

Je winkelmand is momenteel leeg.

Terug naar winkel