fbpx

Granola recepten

Crackers en Dip

Ware foodie Annemiek van @Miek_eats ontwikkelde voor Naturally Granola deze heerlijke, unieke granola crackers. Ideaal voor elke soort dip, maar als echte pompoen liefhebber moet je dit echt even maken. Super eenvoudig en echt geweldig lekker.

Ingrediënten Crackers

Methode

  1. Haal de stukjes vijg uit de granola, deze maken het maken van een dunne cracker iets moeilijker. Maak de grote chunks fijn door ze fijn te knijpen.
  2. Doe de granola in een bakje, voeg het water toe, schep om en laat 5 minuten staan.
  3. Verwarm de oven voor op 160ºC en bedek een bakplaat met bakpapier.
  4. Schep de zachte granola op de bakplaat en maak er een mooie dunne laag van. Dit gaat het beste met de achterkant van een lepel.
  5. Bak 35- 40 minuten op 160ºC
    tot ze krokant zijn.
  6. Laat het afkoelen op een afkoelrek en breek in stukken.

TIP: Wil je mooie rechte stukken zoals op de foto. Haal het dan na 20 minuten uit de oven, snijd het in de gewenste vorm en grootte en doe ze terug in de oven om nog de laatste 15- 20 minuten te bakken.

Foto Annemiek

Annemiek: Miek_eats

Ingrediënten Dip

Methode

  1. Meng alle ingrediënten door elkaar. Tada! Geniet ervan.
NL
×
×

Winkelmand

Tiara met Pink Lychee

Granola by Hertog Jan

Wat er gebeurt wanneer een top chef en een granola expert samen iets ontwikkelen? Dat wil jij ervaren! Gert de Mangeleer, van de Hertog Jan Restaurant Group en granola expert Tiara Nataf van Naturally Granola ontwikkelden samen een hele nieuwe Co-Brand waarmee zij een collectie lanceren van drie hele unieke granolas.

×