Naturally Granola voor B2B

Naturally Granola onderscheidt zich van andere granola op de markt door het gebruik van unieke ingrediënten zoals pistachenoten, macadamianoten en hennepzaad, gezoet met dadelstroop. Onze chunky granola voegt niet alleen structuur toe, maar ziet er ook smakelijk uit in een ontbijt bowl.

 

Uit liefde met de handgemaakt, van het kiezen van de ingrediënten tot het perfect bakken en verpakken, is elke stap doordrenkt met passie. Met verschillende awards op zak en de eer om voor gerenommeerde chefs te mogen creëren, staat Naturally Granola garant voor een ongeëvenaarde smaakbeleving.

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Granola-chocolate-cake-qofqscuxg7ymptx5ni407wixsgcqw7nxyic47kfug2 Granola voor horeca

Onze granola members profiteren van voordelige prijzen en genieten van exclusieve voordelen. Verschillende klanten, verschillende behoeften. We hebben passend bij elk type klant een membership én wist je dat je ook jouw eigen granola kunt ontwikkelen. Naturally Granola uit proberen of af en toe bestellen? No strings attached!

proefpakket bestellen?

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×