Artikel

Granola repen voor kinderen?

Granola repen voor kinderen? Yes! Absoluut

Granola repen zijn een populaire snack optie waar mensen van alle leeftijden van genieten. Ze zijn makkelijk mee te nemen, handig voor onderweg en geven een voedzame boost aan je dag. Ouders vragen zich alleen vaak af of granola repen een geschikte snackoptie zijn voor hun kinderen. In deze blogpost ga ik antwoord geven op jouw vraag: kunnen mijn kinderen ook granola repen eten?

Granola repen voor elke leeftijd

Als je geen zin of tijd hebt om alles te lezen, dan heb je hier het korte antwoord. JA. Kinderen kunnen onze granola repen eten. Onze granola repen kunnen zelf een gezonde en handige snack optie zijn voor kinderen, vooral als jou kind actief is. Dan hebben ze namelijk juist extra energie nodig. Ik zou het alleen wel op 1 reep houden. Alles in balans, is belangrijk. 

Benieuwd waarom onze granola bars de beste snack optie zijn voor jouw kind?

 1. Onze granola repen zijn 100% natuurlijk
  Als je een granola reep voor jouw kind kiest, ga dan op zoek naar granola repen die gemaakt zijn met hele ingrediënten zoals haver, noten en zaden. Vermijd granola repen die vol zitten met kunstmatige ingrediënten, conserveringsmiddelen en toegevoegde suikers.
 2. Soorten suikers:
  Heel veel soorten granola repen bevatten enorm veel toegevoegde suikers. Grote kans dat je al weet dat dit niet is wat je je kinderen wilt geven. Je kunt beter gaan voor natuurlijk zoetstoffen, die bevatten meestal ook voordelen zoals vitaminen en mineralen en zorgen voor de juiste energie. Onze granola repen bevatten bijvoorbeeld dadelstroop.
 3. Let op de portiegrootte
  Granola repen kunnen een gezonde snack zijn,  belangrijk opmaar het is wel belangrijk om te letten op de portiegrootte. Veel granola repen kunnen veel calorieën en vet bevatten, dus lees het voedingswaarde-etiket en houd je aan de aanbevolen portiegrootte.
 4. Houd rekening met de dieetwensen van je kind
  Als je kind dieetbeperkingen of -voorkeuren heeft, zorg er dan voor dat je een granola repen kiest die aan zijn of haar behoeften voldoet. Er zijn veel granola repen verkrijgbaar die zuivelvrij en veganistisch zijn, zoals die van ons.

Dus, granola repen kunnen een gezonde en handige snack voor kinderen zijn. Als jij op zoek bent naar een granola reep voor jouw kind, zoek er dan een die 100% natuurlijk is, natuurlijke suikers bevat, en niet te groot is. Kies er een die zorgt voor de juiste energie voor jouw kind. En niet een die gaat zorgen voor energie pieken.

Heb jij onze chunky crunchy granola bar met een pure chocolade drizzle al voorbij zien komen. Hiermee ben jij blij omdat je kind iets goeds eet, en je kind vind het ook lekker. Win win!

Handgemaakte Granola - Naturally Granola NG-bar-met-verpakking-4 Granola repen voor kinderen
Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Granola repen voor kinderen

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×