Artikel

De perfecte snack voor onderweg

Je kent ze wel, de perfecte snack voor onderweg, granola repen. Repen uberhaupt. Ze zijn overall te vinden. Op de stations, in de supermarket, tegenwoordig zelfs bij verschillende cafe’s. En dat is niet voor niets. Repen zijn ideaal om mee te nemen. Repen zijn het perfecte formaat om mee te nemen, zijn lekker vullend en passen in (bijna) elke tas! Wat onze reep nou anders maakt? Let me tell you.

crunchy granola repen

Als jij Naturally Granola al even volgt, of wellicht zelfs al even bij ons koopt, dan weet je dat wij staan voor natuurlijke producten. We heten ook niet voor niets Naturally Granola. Deze manier van werken hebben wij natuurlijk ook toe gepast op onze granola repen. Deze reep is nog heel nieuw in ons assortiment. Maar de ontwikkeling is al een jaar gaande. Vaste klanten hebben zelfs al verschillende varianten van de bar geproeft. Maar nu is hij echt zoals we hem willen, aan de hand van jullie feedback is de bar geperfectioneerd.

In tegenstelling tot de meeste repen op de markt zijn wij, surprise, surprise, gegaan voor een crunchy bar. Er zijn wat mij betreft genoeg “chewy” oftewel plakkerige bars te vinden. En heel eerlijk, ik ben niet echt fan. Als ik een bar neem wil ik graag iets wat niet alleen gezond smaakt, maar waar ik van kan genieten. En de structuur van een crunchy bar maakt al een hoop goed. Het verzadigd je gevoel veel meer, en geeft je bijna het gevoel alsof je een koekje eet. 

Onze bar bevat ook een chocolade drizzle, van 80% pure chocolade. De chocolade drizzle zorgt ervoor dat hij nog lekkerder is, zonder in te leveren op de voedzaamheid. Wist jij het zelfs goed is voor je om elke dag pure chocolade te eten? Het zorgt voor verbeterde hersenfunctie én het is goed voor je hart. Win win dus! 

Bij het ontwikkelen van onze bars vond ik het belangrijk dat ze ingredienten bevatten waardoor je ook echt lang vol zit. Haver, noten, pitten en zaden. Alles wat zorgt voor een heerlijke structuur, smaak, en je hoeft er geen 2 te eten.

* Ben jij vegan en benieuwd of je onze bars kan eten? Net als onze granola, zijn ook onze bars vegan.

Handgemaakte Granola - Naturally Granola NG-bar-met-verpakking-5-1024x1024 Granola repen, de perfecte snack voor onderweg
Handgemaakte Granola - Naturally Granola NG-bar-met-verpakking-819x1024 Granola repen, de perfecte snack voor onderweg

Op welke momenten genieten?

Elke dag, op elke moment. Haha. Nee maar even serieus. Het voordeel van onze bars is dat ze ideaal zijn om mee te nemen. Je kunt ze dus eten in de trein, onderweg naar werk, op werk, als snack tussen je lunch en avondeten. Als “toetje”. Ze zijn perfect voor elk moment dat jij toe bent aan een energie boost, of gewoon als je zin hebt in iets lekkers, en je geen twix of kitkat wilt eten. (of iets anders)

 

Benieuwd of je deze repen ook met je kids kunt delen? Het antwoord is yes! Ze zijn voedzaam, zorgen voor energie, en ze zullen het ook nog lekker vinden. Ideaal om mee te nemen naar school. 

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Granola repen, de perfecte snack voor onderweg

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×