Granola recepten

Gegrilde Aubergine met een Romige Tomatensaus

Voor valentijnsdag van dit jaar heeft Tatum van growingthroughdirt ons dit jaar verwend met dit heerlijke recept van Gegrilde Aubergine met een Romige Tomatensaus. Deze maaltijd is geweldig voor iedere liefhebber van lekker eten. Met de tomatenpurée in vorm van een hartje als toevoeging, veroverde zij in ieder geval al ons hart. Wil jij ook lekker iemand verwennen op valentijnsdag? Dit recept stelt niet teleur. 

Ingrediënten

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Gegrilde-Aubergine-met-een-Romige-Tomatensaus-1024x733 Gegrilde Aubergine met een Romige Tomatensaus
Handgemaakte Granola - Naturally Granola Foto-tatum-734x1024 Gegrilde Aubergine met een Romige Tomatensaus

Tatum: @TuttiTatum

Methode

  1. Snijd de aubergine in de lengte doormidden en maak met een scherp mes horizontaal en verticaal inkepingen.
  2. Besprenkel de aubergine met olijfolie en bestrooi met Italiaanse kruiden. 
  3. Gril de aubergine voor 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
  4. Als de aubergine gegrild is, mix je de tomatenpurée met het naturel eiwitpoeder en flink wat Italiaanse kruiden tot een egaal beslag.
  5. Warm de romige tomatensaus even op in de magnetron.
  6. Gebruik een spuitzak om hiervan een mooie swirl te maken op de aubergine, verkruimel er feta overheen en maak af met de granola en wat blaadjes basilicum.

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×