Granola recepten

Floral Spring Breakfast

Annemiek, onze ambassadeur, heeft een speciaal recept voor jou. Voor de leuke, warme dagen en ontspannende morgens.

“De zon was een paar dagen te zien en ik heb er zo van genoten. De lente is mijn favoriete seizoen, omdat het warmer is, maar niet te heet en het niet uitmaakt of je een jas aantrekt of niet: alles is prima. De bloemetjes die in de grasvelden verschijnen inspireerden me tot het maken van dit easy peasy bloemige ontbijt: gebakken fruit, kokosyoghurt en wat Floral Fig granola. Nauwelijks een recept en ik denk dat iedereen dit kan maken.”

Ingrediënten

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Miek-Eats-Floral-Spring-Breakfast-400x400 Floral Spring Breakfast
Handgemaakte Granola - Naturally Granola WhatsApp-Image-2021-03-27-at-18.00.28-682x1024 Floral Spring Breakfast

Annemiek @Miek_Eats

Methode

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd je appel in kleine blokjes (0,5cm x 0,5 cm), snijd je rabarberstaafje in dunne plakjes (ongeveer 3mm dik) en leg ze in een ovenschaal. Voeg de bosbessen en kaneel toe en meng het geheel met je handen door elkaar. Bak gedurende 20 minuten.
  2. Serveer met kokosyoghurt en granola, voeg eventueel wat eetbare bloemen.

    Als je besluit een grotere portie te maken, kun je het een paar dagen in de koelkast bewaren. Voel je vrij om er elk fruit in te doen dat je lekker vindt. Ik heb dit eerder gemaakt met mango en zomerfruit en geserveerd met vanille ijs en deze granola. ZO GOED!

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×