Article

waarom granola maken met dadelstroop

Toen wij Naturally Granola zijn gestart wilden wij graag een zoetstof toevoegen die niet alleen onze granola een mooie volle smaak zou geven, maar ook iets waar gezondheidsvoordelen in zitten. Dus hebben wij (heeft Nikos) onderzoek gedaan en achterhaald dat dadelstroop precies paste bij wat wij zochten. Benieuwd naar die voordelen? Lees dan snel verder.

De zoetstof met voordelen

Bij Naturally Granola  gebruiken we dadelstroop als zoetstof voor onze granola. Waarom? Omdat we geloven dat dadelstroop niet alleen een heerlijke en natuurlijke zoetstof is, maar ook super veel gezondheidsvoordelen biedt. Hier zijn een paar redenen waarom we dadelstroop gebruiken in onze granola:

1. Natuurlijke zoetstof
Dadelstroop is een natuurlijke zoetstof die wordt gemaakt van dadels. Het heeft een zoete smaak en is een gezonder alternatief voor geraffineerde suiker. 

2. Lage glycemische index
Dadelstroop heeft een lage glycemische index, wat betekent dat het de bloedsuikerspiegel minder snel doet stijgen dan geraffineerde suiker. Dit maakt het een goede keuze voor mensen met diabetes of mensen die hun bloedsuikerspiegel onder controle willen houden.

3. Rijk aan voedingsstoffen
Dadelstroop bevat vitamines en mineralen, waaronder vitamine B6, ijzer en kalium. Deze voedingsstoffen dragen bij aan een gezond dieet en helpen het lichaam goed te functioneren.

4. Vezelrijk
Dadelstroop bevat vezels, wat belangrijk is voor een gezonde spijsvertering en kan helpen bij het verminderen van het risico op bepaalde ziekten.

5. Veganistisch en glutenvrij
Veganistisch en glutenvrij: Dadelstroop is veganistisch en glutenvrij, waardoor het een geweldige optie is voor mensen met dieetbeperkingen.

Probeer onze granola, lichtgezoet met dadelstroop en ontdek zelf waarom we zo enthousiast zijn over deze zoetstof!

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Waarom wij dadelstroop gebruiken in onze granola

Premium granola 'chunks' with striking flavors. From quick breakfast to impressive dessert: naturally Granola is the only granola that turns every moment of eating into a moment of pampering.

Follow us

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×