Early Bird Korting

Box 5 - Keep me Warm

Hét Naturally Granola Kerstcadeau

Het jaar 2020 is voor vele van ons een intensief jaar geweest. Een jaar wat niemand zag aankomen. Een moeilijk jaar, maar ook een jaar waar wij veel leerden over onszelf én onze omgeving. De mensen om ons heen en als we geluk hebben ook de natuur.

Dit jaar ontwikkelden wij de kerstboxen met selfcare in gedachte. Selfcare voor jezelf, of selfcare voor een ander. Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om het ultieme cadeau te vinden, en maken dit graag een stukje makkelijker en vooral leuk. Dit jaar ben jij de kerstman! Eat your heart out Santa.

*Per verkochte box geven wij €2,- aan een goed doel: “Natuurmonumenten

72.00 65.00

Clear

Description

Een oprecht origineel kerstcadeau

In samenwerking met een aantal passioneerde ondernemers hebben wij  verschillende wannagive kerstpakketten gecreëerd. Stuk voor stuk met liefde gemaakt en in alle opzichten uniek. En dat betekent vooral geen blikjes ragout, borrelnootjes en andere inspiratieloze inhoud.

Gun je geliefde dit heerlijke selfcare pakket

Het Naturally Granola Kerstcadeau bestaat uit ovengebakken, handgemaakte ambacht: 1x 300 gram van onze bestseller, een prachtig serviesitem van keramiek en een heerlijke trui voor (bijna) elke gelegenheid (in ieder geval mega corona proef!). Dit alles wordt voorzien van een persoonlijke kerstboodschap en verpakt in een luxe geschenkdoos. Het ochtendritueel van de geliefde ontvanger zal nooit meer hetzelfde zijn!

IN THIS BOX

Naturally Granola | Signature

Basic, maar allesbehalve saai is. Gebaseerd op de perfecte combinatie van knapperige granen en verschillende noten en zaden.

*Deze granola heeft twee sterren ontvangen tijdens het Great Taste Award in de VK

Keramiek van Crooked Garden

De schoonheid van vergankelijkheid en kleine foutjes – vanuit deze Japanse Wabi-Sabi gedachte vervaardigt Christina bijzonder keramisch servies. Volledig met de hand, zonder draaiplateau en in zeer kleine oplage. Speciaal voor deze samenwerking is dat een prachtige kom van zuiver wit aardewerk, afgemaakt met een mat zwarte glazuur. En een té schattig lepeltje!

Naturally Granola | Swag

Deze heerlijke trui zit echt heerlijk! (Als het kon, zou ik hem elke dag dragen, no joke)

De trui is niet alleen extreem comfortable, maar ook nog super leuk, al zeg ik het zelf… Wij hebben hem in twee verschillende stijlen, je kunt dus aangeven welke je wilt en in welke maat.

Onze kerstdozen worden vanaf de eerste week van December verzonden. Mocht je spoed hebben met je bestelling, laat dit even weten, dan ga ik kijken wat ik voor jou kan doen!

Additional information

NG Design

NG Trui met Pot Icoon, NG Trui met Logo

Maat

S, M, L, XL

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.