Early Bird Korting

Box 2 - Edible Petals

Hét Naturally Granola Kerstcadeau

Het jaar 2020 is voor vele van ons een intensief jaar geweest. Een jaar wat niemand zag aankomen. Een moeilijk jaar, maar ook een jaar waar wij veel leerden over onszelf én onze omgeving. De mensen om ons heen en als we geluk hebben ook de natuur.

Dit jaar ontwikkelden wij de kerstboxen met selfcare in gedachte. Selfcare voor jezelf, of selfcare voor een ander. Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om het ultieme cadeau te vinden, en maken dit graag een stukje makkelijker en vooral leuk. Dit jaar ben jij de kerstman! Eat your heart out Santa.

*Per verkochte box geven wij €2,- aan een goed doel: “Natuurmonumenten

46.00 41.00

Description

Een oprecht origineel kerstcadeau

In samenwerking met een aantal passioneerde ondernemers hebben wij  verschillende wannagive kerstpakketten gecreëerd. Stuk voor stuk met liefde gemaakt en in alle opzichten uniek. En dat betekent vooral geen blikjes ragout, borrelnootjes en andere inspiratieloze inhoud.

Gun je geliefde een unieke geursensatie 

Het Naturally Granola Kerstcadeau bestaat uit ovengebakken, handgemaakte ambacht: 2x 300 gram van onze bestsellers en een unieke handgemaakte en veelzijdige floral mist. Dit alles wordt voorzien van een persoonlijke kerstboodschap en verpakt in een luxe geschenkdoos. Het ochtendritueel van de geliefde ontvanger zal nooit meer hetzelfde zijn!

IN THIS BOX

Naturally Granola | Signature

Basic, maar allesbehalve saai is. Gebaseerd op de perfecte combinatie van knapperige granen en verschillende noten en zaden.

*Deze granola heeft twee sterren ontvangen tijdens het Great Taste Award in de VK

Naturally Granola | Roses and Cardamom

De smaak van de lente, met een knipoog naar het Midden-Oosten. Geurende rozenblaadjes en kardemom zorgen voor een bijzondere smaaksensatie. Gemaakt om jou een glimlach te bezorgen. Het hele jaar door!

Magnolia Natural Mist van Fôret Atelier

Een lichte en verfrissende damp, die ruimte creëert voor een diepe adem en het lichaam en de geest opent voor het bewustzijn van de vreugdevolle gezondheid die uw natuurlijke omgeving te bieden heeft!
Spuit royaal om je heen en loop door de wolk om de geest en het lichaam te verfrissen.

Het is heerlijk voor een fris begin van de dag, door het te spritsen op je ontbijtschaal, of heb het als een feestelijke finishing touch op je cocktail. Natuurlijk kan de delicate parfum overal gedragen worden; gedurende de dag, of verdampt op je kussens in bed. De bloemen staan bekend om de kracht te hebben om gevoelens van angst, stress en depressie te verlichten.
In de Chinese geneeskunde wordt aangenomen dat Magnolia kan helpen bij het verlichten van de sinus en hooikoortsproblemen door inademing.

 

Zoek niet verder, bestel het Naturally Granola Kerstcadeau en bezorg breakfastlovers, health freaks en andere foodies een onvergetelijke kerst!

Onze kerstdozen worden vanaf de eerste week van December verzonden. Mocht je spoed hebben met je bestelling, laat dit even weten, dan ga ik kijken wat ik voor jou kan doen!

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.