Granola recipes

Red Velvet Cheesecake Brownies

Red velvet, smeuige brownie, gebakken cheesecake allemaal in één bakblik! Een van de go-to recepten van onze ambassadeur en food fotograaf, Annemiek van @Arugulastudio. Dit recept komt van SortedFood.

 

Ingrediënten - brownie mix

Ingrediënten - Cheesecake mix

Handgemaakte Granola - Naturally Granola NG-65-819x1024 Red Velvet Cheesecake Brownies
Handgemaakte Granola - Naturally Granola NG-68-819x1024 Red Velvet Cheesecake Brownies

Method

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een vierkante bakvorm van 20×20 cm in met 1 eetlepel boter en bekleed hem met bakpapier.
  2. Giet de gesmolten boter in een mengkom. Roer de suiker, het vanille-extract, het cacaopoeder, het zout, de kleurstof en de azijn erdoor. Klop de 2 eieren erdoor en voeg de bloem toe tot alles is opgenomen.
  3.  Giet het grootste deel van de mix in de bakvorm, bewaar een kwart om bovenop te roeren, naast het cheesecake mengsel.
  4. Klop de roomkaas, eidooier, vanille-extract en suiker tot een glad mengsel. Schep lepels van de roomkaas-mix op het browniebeslag en schep de rest van de browniemix ertussen. Doe hier je granola chunks in. Gebruik een lepel om de twee door elkaar te roeren.
  5. Bak gedurende 30 minuten en laat afkoelen in de bakvorm. Zet minstens 1 uur in de koelkast alvorens aan te snijden en te serveren. Voor 25 kleine vierkantjes.

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×