Granola recipes

Gezonde Latte Pudding

Een hele tijd geleden hebben wij bij Naturally Granola een samenwerking gedaan met een “up and coming” recept ontwikkelaar. Saudalicious maakte voor ons een hele hoop heerlijke recepten, waaronder ook deze heerlijke gezonde latte pudding met granola. Zo een grote fan van haar recepten dat wij ze nog steeds heel graag met je delen! En p.s. we hadden gelijk! Ze heeft nu ondertussen zoveel geweldige recepten ontwikkeld! Check haar blog voor meer leuke recepten!

Sabine van Saudalicious koos voor dit recept onze Giraffe’s Coffee granola , benieuwd wat zij ermee maakte? Lees snel verder! 

Als je niet kunt kiezen tussen een koffie / latte of een toetje na het eten, is dit een ideale oplossing. Het is eigenlijk een lekker zoete maar gezonde eetbare latte! Dus waar wacht je nog op? 

Ingredients

Handgemaakte Granola - Naturally Granola gezonde-latte-pudding-pv4rbocrnd5xoiceq1uzdvgfq07ua6jcqgeyzthb3a Gezonde Latte Pudding

Method

Schuim 100 ml cashewmelk met de steviadruppels op in de opschuimer. Zet ondertussen je espresso en giet deze, samen met de 80 ml cashewmelk, honing en de agar agar in een steelpannetje. Warm dit langzaam op tot dat het zachtjes kookt en blijf goed doorroeren met een garde terwijl je het 2 minuutjes laat koken. Zet de kookplaat nu uit en roer nog even door.

Pak je mooiste glas en giet hier je opgeschuimde melk in. Giet nu inhoud van de steelpan erbij en roer even door met de garde, maar zorg dat het schuim wel bovenop blijft liggen.

Zet je “cashew latte” glaasje voor minimaal 60 minuten in de koelkast zodat deze kan opstijven. Strooi daarna de granola erover en maak het af met wat extra honing.

 

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×