Granola recipes

No Bake Breakfast Cake 

Als je elke ochtend hetzelfde kommetje yoghurt met granola eet, ontkom je er niet aan: het moment waarop dit – figuurlijk gezien – je neus uitkomt. Gelukkig kun je op 101 manieren van Naturally Granola genieten! Wij komen met dé doorbraak van de dagelijkse sleur: de No Bake Breakfast Cake. Ontbijten met taart dus, en dat wil je!

Ingrediënten - Bodem

Handgemaakte Granola - Naturally Granola 2020-02-11-13.49.59-400x267 No Bake Breakfast Cake 

Ingrediënten - Yoghurtlaag

Ingrediënten - topping

Method

  1. Bekleed een 15cm springvorm met vershoudfolie. Dit maakt het straks makkelijker om de taart uit de vorm te halen.
  2. Maal 75 gram Naturally Granola fijn in een blender, hakmolen of een keukenmachine. (of doe de granola in een plastic zak en sla/rol het tot gruis met een deegroller.)
  3. Meng de granolakruimels met de gesmolten boter en Steviala (of honing), verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk goed aan. Zet de vorm in de koelkast. 
  4. Giet de melk (of fruitsap, of water) in een steelpannetje, strooi de gelatinepoeder over het oppervlak en laat dit even rusten. Roer ondertussen in een mengkom de Griekse yoghurt los met de Steviala (of honing.)
  5. Zet het steelpannetje op laag vuur en verwarm tot de gelatine is opgelost (niet laten koken!), laat het mengsel iets afkoelen en meng dit GOED door de yoghurt. 
  6. Giet de yoghurt op de bodem, plaats de vorm in de koelkast en laat deze minimaal 4 uur opstijven.
  7. Decoreer de taart met vers fruit en de overheerlijke Naturally Granola chunks. 
  8. Geniet!

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×