Article

YOUR NG STORY - LOT VAN DIJK

Stories about health, enjoyment and happiness. Stories that make you look at granola differently, make your mouth water and make you aware of the power of nutrition.

Lot van Dijk

Voordat ik Naturally Granola ontdekte, heb ik vele verschillende cruesli en granola soorten uitgeprobeerd. Maar op vrijwel iedere variant die ik testte had ik wel iets aan te merken: vaak veel te zoet en bomvol onnatuurlijke ingrediënten. En als ik dan een keer een gezonde granola variant ontdekt dacht te hebben, ontbrak weer de crunch en waren het alleen maar kruimels. Nooit had een kant-en-klare granola voor mij dus echt de wow-factor. Knapperige chunks én verantwoord bleek op de een of andere manier onvindbaar in de supermarkt. Daarom besloot ik de moed uiteindelijk maar op te geven en mijn eigen granola te maken. Hartstikke lekker natuurlijk, maar ik kwam er al snel achter dat dat niet echt haalbaar was in mijn drukke leventje. Dan toch maar weer terug naar de niet zo krokante, kruimelige, maar verantwoorde granola uit de supermarkt. Totdat ik via Instagram Naturally Granola ontdekte. De beschrijvingen klonken in ieder geval veelbelovend: chunky, geen geraffineerde suikers, enkel natuurlijke ingrediënten en boordevol vitaminen & mineralen. Dat leek mij wel het proberen waard! En ik kan je bij deze vertellen: dat is het ook écht. Want oh wat is Naturally Granola lekker! Eindelijk échte chunky granola die ook nog eens super verantwoord is. Precies wat ik in een granola zocht! Hier kan geen enkele mierenzoete cruesli of krokantloze kruimelige granola uit de supermarkt tegenop!

Handgemaakte Granola - Naturally Granola moederdag-bonbons-pv4r8imaoeu8noxm66p4i65nudsfesztyth7xc5wgw Lot van Dijk x Naturally Granola
Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Lot van Dijk x Naturally Granola

Premium granola 'chunks' with striking flavors. From quick breakfast to impressive dessert: naturally Granola is the only granola that turns every moment of eating into a moment of pampering.

Follow us

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×