Granola recipes

Kleurrijke Lunchbowl met Granola topping

Ben jij op zoek naar de perfecte lunchbowl? Je hebt hem gevonden! Deze kleurrijke, gezonde bowl is ontwikkeld door Lucy van YourMealPlanners. Deze lunchbowl is niet alleen plantaardig, en kleurrijk, maar zorgt er ook voor dat je lekker veel energie hebt. Het voordeel van deze bowl is dat de kans heel groot is dat je alles al in huis hebt, en de creamy kokos dressing met pindakaas en kokosyoghurt is echt een verwennerij. Uiteraard ontbreekt er geen granola in dit recept. Onze natuurlijk granola, is namelijk een heerlijke topping voor elke salade of lunch bowl. 

Ingrediënten - salade

Ingrediënten - dressing

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Lunchsalade-met-NG-1-1-scaled-pv4r84iqftove8wthxp2r97x9clmwa24k18lsepxxw Kleurrijke Lunchbowl met Granola topping

Method

  1. Maak van de courgette courgetti met je spirelli of gebruik een van onderstaande varianten. De courgette eet je rauw! Is dat voor jou iets te veel van het goede? Giet er dan wat gekookt water over, maar geloof mij door deze salade geeft de rauwe courgette een heerlijke bite!
  2. Snijd de nectarine en overige groenten in het juiste formaat en doe de plakjes radijs samen met de balsamico azijn in een bakje en zet even apart.
  3. Maak de dressing door alle ingrediënten goed te mengen. Voeg een scheutje water toe en meng tot je een dikke, maar schenkbare dressing hebt.
  4. Bak 2 diepe borden en verdeel de groenten over de borden. Verkruimel er een handje granola over en serveer met de dressing. Het genieten kan beginnen!

    *Geen spirelli? Geen probleem! Rasp de courgette, of koop courgetti in de supermarket

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×