Granola recipes

Heerlijke paleo chocoladetaart

Ben jij op zoek naar een heerlijke paleo chocoladetaart recept? Eén die smeuig is, met heerlijke crunchy stukken? Dan heb je hem bij deze gevonden. Deze chocoladetaart is de ultieme traktatie voor elke gelegenheid. Van verjaardagen, tot kerstdiners, maar ook zomaar! 

Dit recept is gemaakt op basis van het recept van Downshiftology.

Droge cake Ingrediënten

Natte cake Ingrediënten

Ingrediënten - Glazuur (frosting)

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Granola-Truffles1-804x1024 Heerlijke paleo chocoladetaart
Handgemaakte Granola - Naturally Granola WhatsApp-Image-2020-10-05-at-15.35.36-683x1024 Heerlijke paleo chocoladetaart

Christina @Crookedgarden

Method

  1. Verwarm je oven voor op 176 graden Celcius.
  2. Vet drie 8-inch cakevormen in en bekleed de bodem met bakpapier. Zet ze opzij.
  3. Doe alle droge ingrediënten in een grote mengkom en meng ze door elkaar.
  4. Doe alle natte ingrediënten in een aparte middelgrote mengkom en meng ze samen. Giet dan de natte ingrediënten bij de droge en klop gedurende 1-2 minuten samen om je cakebeslag te maken.
  5. Verdeel het beslag gelijkmatig over de drie bakvormen en bak ze 28-30 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
  6. Zodra de taart volledig is afgekoeld, kan je hem in elkaar gaan zetten. Begin met een laag chocolade glazuur, top met granola en zet dan een tweede cakelaag. Dan weer met glazuur en granola, tot je de derde cake hebt. Doe de rest van de glazuur aan de buitenkant van de cake en versier met granola.

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×