Article

Hamilton Health Intro

Voor het eerst mag ik een blog schrijven en nog wel voor Naturally Granola. Misschien eens leuk om te vertellen wie ik ben en wat ik doe. Mijn naam is Leoni Hamilton en ik ben diëtist. Als diëtist help ik mensen naar een gezonde leefstijl en schrijf ik voedingsadviezen bij medische indicaties. Denk aan prikkelbare darmklachten, reumatische klachten, schildklierproblemen, diabetes en gewichtsproblemen. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in vrouwen en hormonen. Hierdoor zie ik ook regelmatig jonge vrouwen met PCOS en zwangerschapswens. Ik ben ook Sportvastencoach sinds 2011. Hierbij begeleid ik klanten in een 10- daagse trainingskuur naar meer vetverbranding.

Nu vraag je je misschien af waarom ik een blog schrijf voor Naturally Granola​

In mijn eigen diëtisten praktijk ontvang ik veel verschillende doelgroepen. Een van mijn jonge enthousiaste klanten kwam weer langs, en vertelde mij over de granola die zij in haar yoghurt doet, iedere ochtend. Mijn eerste gedachte was “dat kan geen goed nieuws zijn”.  Er zal vooral veel toegevoegde suikers en onnodige toegevoegde stoffen in zitten. Dit is namelijk meestal wel het geval bij granola ’s die op de markt te vinden zijn. Toch was ik benieuwd, dus dook ik direct het internet op en typte “Naturally Granola” in.  Het viel mij gelijk op dat het een leuke site is, de granola ziet er mooi uit, ik wilde meer weten.

Ik nam contact op met Tiara, en wij spraken af bij de bakkerij in Kralingen. Op het terras, in de zon met een bakje koffie hebben we zitten kletsen. Allebei super enthousiast! Over voeding, gezondheid, ondernemen en de granola. Ik was natuurlijk ook benieuwd naar de voedingswaarden, maar die zagen er ook goed uit. Dus twee weken later kwam Tiara bij mijn praktijk langs met potten granola en proefzakjes.

Raad ik Naturally Granola aan?​

Naturally Granola is een mooi product wat ik makkelijk kan toepassen binnen de adviezen voor cliënten. Zeker omdat het bij mijn visie past, en die van mijn praktijk. Ik sta voor puur, gezond en vooral back-2-basic. Het zijn unieke smaken en een mooi lijstje van ingrediënten. Zelf is mijn advies om het te gebruiken in de yoghurt/skyr. Je hebt niet veel nodig en het is ook echt “Lekker voor de bite”. Je zou zelfs tussendoor een handje kunnen pakken voor de knabbel. 

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Hamilton Health Intro

Premium granola 'chunks' with striking flavors. From quick breakfast to impressive dessert: naturally Granola is the only granola that turns every moment of eating into a moment of pampering.

Follow us
Handgemaakte Granola - Naturally Granola d299193e Hamilton Health Intro

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×