Granola by Hertog Jan

Twee totaal verschillende individuen, één gezamenlijke passie: food. Toen Naturally Granola op de radar van chef-kok Gert de Mangeleer verscheen zat er maar één ding op: aan de bel trekken bij Tiara. De rest is geschiedenis..

Hi! Wij – Gert en Tiara – hebben elkaar gevonden in de meest verbindende wereld aller tijden: de wereld der food. Als chef en granola-expert verstaan we de taal van smaak als geen ander en denken we in creatie en innovatie. En guess what? Precies dát zijn de ingrediënten die nodig zijn voor culinaire meesterstukken waar jij direct je tanden in wilt zetten.

Met gepaste trots presenteren wij 3 zinnenprikkelende granola’s die we graag omschrijven als een culinaire ontdekkingsreis, gevangen in krokante chunks. Alle drie de smaken zijn buitengewoon bijzonder, terwijl ze tegelijkertijd heel toegankelijk zijn.

Berry Wild Peanuts

Gewaagd en charmant: onze Berry Wild Peanuts is een smaak om wild van te worden.  Het zit ‘m in verfijnde wilde pinda’s en ge(vries)droogde cranberry. Gember voorziet het geheel van een verwarmende, spannende touch. 

Spicy Chocolate Corn

Intense Belgische chocolade en gevriesdroogde mais, subtiel aangevuld met roze peper. Deze onverwachte combinatie van uiteenlopende ingrediënten begint als een zacht, zoet palet en evolueert naar een verrassende pikante tinteling. De perfecte balans in een pot.

Pink Lychee

Van deze smaak krijgt iedereen een gezonde blos op het gezicht. We gebruiken exotisch steenfruit, delicate bloemenaroma’s en voedingsstofrijk hennepzaad om je te laten bloeien en gloeien. De toevoeging van anijszaad maakt de beleving van deze smaak compleet.

Welke smaak wordt jouw favoriet?

Over Gert

Chef-kok Gert de Mangeleer kookt in restaurant Hertog Jan @ Botanique Antwerpen de sterren van de hemel. Staat hij niet in de keuken, dan kun je hem tegenkomen in Azië en dan met name in Japan, zoekend naar de allerbeste producten en ingrediënten.

Net als in de gerechten die ik creëer, draait het in deze granola’s om smaak, emotie en gevoel. De smaken boeien en blijven nazinderen.
- Gert

Handgemaakte Granola - Naturally Granola granola-oktober-2021-©-Pieter-DHoop-2-768x1024 Collab
Handgemaakte Granola - Naturally Granola PG2675577-336ED02B-BEF7-4168-88AF-914315D2DC25-683x1024 Collab

Over Tiara

Onderneemster Tiara leeft voor food. Ze is het gezicht achter het inmiddels befaamde Naturally Granola, maar je kunt haar ook kennen van Yourlocals010. Als rasechte optimist is haar glas altijd halfvol en bruist ze van de energie. Voor alles met corn, cheesecake en chili crab springt ze zelfs midden in de nacht haar bed uit.

Je kunt deze exclusieve lijn in geen geval vergelijken met onze Signature granola. Neem bijvoorbeeld de Berry Wild Peanuts; met aardse noten van pinda, spice en warmte van gember en een zuurtje van cranberry.
- Tiara

Berry Wild Peanuts

Handgemaakte Granola - Naturally Granola granola-oktober-2021-©-Pieter-DHoop-5-768x1024 Collab

Spicy Chocolate corn

Handgemaakte Granola - Naturally Granola granola-oktober-2021-©-Pieter-DHoop-7-768x1024 Collab

Pink Lychee

Handgemaakte Granola - Naturally Granola granola-oktober-2021-©-Pieter-DHoop-6-768x1024 Collab

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×