Article

Granola als snack

Als ik zeg ik maak granola, dan zeggen mensen, ja dat eet je als ontbijt. Toch? Maar granola is eigenlijk veel meer dan alleen een ontbijt. Kies voor granola als snack, vooral op een drukke dag is dit een perfecte keuze. Bij Naturally Granola geloven we dat je niet hoeft te kiezen tussen lekker en gezond. Maar ook niet tussen gemak en smaak. Benieuwd hoe jij granola kunt snacken? 

Onze favo opties voor tussendoortjes onderweg

  1. Granola Bliss Balls – Bites
    Je kunt onze granola niet alleen gebruiken in je yoghurt bowl. Het is namelijk ook heerlijk om recepten mee te maken. Zoals bijvoorbeeld bliss balls. Ze zijn super makkelijk, je kunt ze met verschillende ingredienten en smaken maken. En ze zijn de ideale snack om mee te nemen. Op zoek naar inspiratie? Bezoek onze pinterest voor ideeën.
  2. Een yoghurt- en granola-beker
    Yoghurt en granola zijn een klassieke combinatie en een perfecte snack voor onderweg. Vul een kleine container met jouw lievelings yoghurt, top af met je favo NG granola voor een heerlijke, eiwitrijke snack.
  3. Granola bars
    Als je een energieke boost nodig hebt tijdens een drukke dag, zijn onze granola repen een geweldige optie. Ze zijn handig om mee te nemen, zitten vol met gezonde ingrediënten en zijn heerlijk en voedzaam.
Handgemaakte Granola - Naturally Granola Coconut-Lemon-Granola-Balls-pv4r4ys6f8fihwgeqz2fx4e9qzrnk8f9kmkietiwsy Granola als snack

4. Granola-trailmix
Wil je een zoete en hartige snack? Meng dan een hand vol granola, ik zou gaan voor onze Signature granola, voeg wat extra noten en gedroogd fruit, zoals gedroogde abrikozen of mango toe. Zo maak je je eigen trail mix, met jouw eigen favo ingredienten!

Granola is een veelzijdige en heerlijke snack die je overal mee naartoe kunt nemen. Met onze topkeuzes voor granola-snacks kun je genieten van gezonde en voedzame tussendoortjes die je energie geven en je helpen de dag door te komen. Bij Naturally Granola vinden we het belangrijk om gezond eten gemakkelijk en lekker te maken, en onze granola-snacks zijn daar een perfect voorbeeld van.

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Granola als snack

Premium granola 'chunks' with striking flavors. From quick breakfast to impressive dessert: naturally Granola is the only granola that turns every moment of eating into a moment of pampering.

Follow us

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×