Granola recipes

Aardbeien Bliss Balls

Ik ga eerlijk zijn. Toen ik deze aardbeien bliss balls maakte was de hype voor bliss balls all een tijdje in gang. Het is duidelijk dat het geen hype was, maar een echte trend. Bliss Balls zijn nu al jaren populair, en dat is niet zomaar. Ik geloof dat een grote reden dat bliss balls nog steeds zo populair zijn, is omdat wij allemaal wel wat hulp kunnen gebruiken als het gaat om onze gezondheid, maar ook tijd management. 

We hebben het tegenwoordig allemaal steeds drukker. En toch willen we zorgen dat we met respect omgaan met ons lichaam. Wij willen het voeden met gezonde ingredienten, en dus ook snacks. Bliss Balls zijn daar een ideale oplossing voor. 

Bliss Balls zijn super makkelijk te maken, en je kunt er zo veel verschillende kanten mee op. Je kunt varieren met noten, met pitten en zaden. Je kunt varieren met de kruiden die je toevoegd. Je kunt er verschillende toppings op doen, van matcha, of cacao, tot gesmolten chocolade, of een gevriesdroogde vruchten poeder. 

Hierbij een leuke variant met stukjes aardbei in de bliss balls. Dit recept is makkelijk en heerlijk. Enige nadeel is dat ze weer heel snel uit de koelkast verdwijnen. 

Ingredients

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Strawberry-Bliss-Balls-extra-819x1024 Aardbeien Bliss Balls
Handgemaakte Granola - Naturally Granola Sweet-Mystery-11-819x1024 Aardbeien Bliss Balls

Naam + Insta account ambassadeur

Method

  1. Doe alle ingredienten (behalve de aardbeien) in een keukenmachine. Mix dit totdat het goed gemengt is.
  2. Pak een stukje aardbei en rol daar het deeg omheen. 
  3. Zet deze balletjes (minimaal) 10 minuten in de koelkast, zodat ze wat harder worden.
  4. Geniet ervan!

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×