Article

5 Verrassende ingredienten die
wij gebruiken in onze granola

Bij Naturally Granola geloven wij in het gebruik van de lekkerste ingrediënten om onze klanten de beste smaakervaring te bieden. Maar soms gaan we nog een stapje verder en voegen we verrassende ingrediënten toe om onze granola nog unieker en lekkerder te maken.

5 Verrassende ingrediënten die we gebruiken in onze luxe granola

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Signature_Macro-240x300 5 verrassende ingrediënten die we gebruiken in onze luxe granola
 1. Macadamia noten
  Mocht je ooit gekeken hebben naar de prijs van noten in de supermarkt dan weet dat macadamia noten niet de goedkoopste zijn. Maar dat is voor ons nooit een reden om een ingredient niet toe te voegen aan een recept. Als je besloten hebt om ze te kopen, dan weet je hoe lekker ze zijn. Ze zijn smeuig, en super smaakvol. En daarom kozen wij hiervoor. De lekkerste granola bevat namelijk de lekkerste noten, toch?
 2. Hennepzaad
  Hennepzaad is een belangrijk ingredient die wij toevoegen in  onze granola vanwege de vele gezondheidsvoordelen die het biedt. Hennepzaad bevat essentiële vetzuren, eiwitten, vitamines en mineralen die goed zijn voor het hart, de hersenen en het immuunsysteem. 
 3. Dadelstroop
  Dadelstroop biedt een intense zoetheid, die niet alleen heel veel smaak bevat, maar ook enorm veel gezondheidsvoordelen. Het is niet voor niets dat ze in sommige gelogen hun fast breken met een dadel.  Het is een natuurlijke zoetstof die afkomstig is van dadels en vaak gebruikt wordt als alternatief voor geraffineerde suiker.
 4. Belgische Chocolade
  Wij maken gebruik van Belgische chocolade door de hoge kwaliteit en het vakmanschap die nodig is om dit te produceren. Belgische chocolade staat bekend om zijn rijke, romige smaak en zijdezachte textuur, en wordt beschouwd als een van de beste chocolades ter wereld. 
 5. Pistachenoten
  Pistache noten hebben een lichtzoete smaak en een knapperige textuur, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op de krokante granola. Bovendien is de teelt van pistache noten zeer arbeidsintensief en wordt het vaak alleen verbouwd in landen met een warm en droog klimaat, zoals Iran en Turkije. Dit maakt pistache noten een zeldzame en kostbare ingrediënt.

   

  Naturally Granola is ontwikkeld door foodies, voor foodies. Bij Naturally Granola vinden wij het belangrijk om onze klanten de beste smaakervaring te bieden door het gebruik van hoogwaardige en verrassende ingrediënten.  Door deze unieke ingrediënten toe te voegen aan onze granola, kunnen we een unieke smaak en textuur creëren die onze klanten zullen waarderen. Probeer de lekkerste granola met deze verrassende ingrediënten en ontdek zelf hoe lekker en voedzaam granola kan zijn.
Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 5 verrassende ingrediënten die we gebruiken in onze luxe granola

Premium granola 'chunks' with striking flavors. From quick breakfast to impressive dessert: naturally Granola is the only granola that turns every moment of eating into a moment of pampering.

Follow us

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×