Artikel

echte krokante granola

Why so chunky? 

Is dat een vraag die ik vaak krijg? Not really. I mean, kijk even naar de foto. Dat is toch echte krokante granola, gewoon zoals het hoort…

Vanaf dag 1 besloten wij dat Naturally Granola geen standaard granola zou zijn. Wij wilde onze granola naar het volgende niveau tillen. Wij ontwikkelden de lekkerste granola, die echt krokant is, al zeg ik het zelf. En een van de dingen die ons toch echt heel anders maakt, en in mijn mening, en de mening van veel anderen, is dat onze granola echt mega krokant en chunky is. Bij ons hoef je niet te vissen naar chunks, want bij ons is het één en al chunk! Geen ruzie aan de ontbijttafel over wie de chunks vandaag krijgt. 

Maar wat is het verschil dan?

Het verschil tussen chunky granola en niet-chunky granola is alles… Ha ha.

Nee maar even serieus. Van de week was mijn boekhouder (die een abonnement heeft van Naturally Granola) bij ons op kantoor, en ik had een zak granola van een ander merk voor hem neergezet. “Proef dit” zei ik. “Maar wat is dit dan? Dit is toch geen granola?”

Hij zei dat al toen hij de granola zag, al voor het te proeven. Doordat hij nu Naturally Granola gewend is weet hij dat er een verschil is tussen granola, dus echte krokante stukken, en losse haver, nootjes en pitten die in de oven gebakken zijn. 

Hoe we het zo krijgen? Dat is strict geheim. Wat ik wel kan zeggen is dat onze chunks alles te maken heeft met ons bakproces. We voegen geen gekkigheid toe, alleen heel veel tijd en liefde. En ja, als ik zeg heel veel tijd, onze granola duurt een heel stuk langer om te maken, dan die losse nootjes en pitten die je overal anders koopt. Of niet koopt 😉 

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Echte krokante granola

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×