CUPCAKE MET APPELTAARTVULLING, SLAGROOM EN NG TOPPING

 Mijn naam is Aniek Keijsers en ik ben 29 jaar. Sinds een aantal jaren deel ik op mijn blog www.flourgirl.nl recepten en foto’s. 

Op mijn instagram account (@aniekkeijsers) kun je meer van mijn werk zien. 
Vorig jaar is mijn eerste kookboek Ijs & co uitgekomen waar ik mega trots op ben! Ijs maken is echt zooo leuk! En overigens ook heerlijk in combinatie met granola.
 
Hiernaast heb ik al een aantal grote fotografie opdrachten gedaan, waaronder voor Licor 43. Sinds 3 maanden ben ik ook trotse moeder van een dochter, waardoor alles even op een lager pitje staat. 
Ik ben super blij dat ik samen mag werken met  Naturally Granola, echt een prachtig merk!

Een speciaal recept, waarmee jij je favoriete cupcake recept naar het volgende niveau tilt! Wij raden aan om dat recept vast te maken, zodat je hem daarna gelijk kunt pimpen met dit recept, ontwikkeld door Aniek Keijsers van www.flourgirl.nl

Cupcake met Appeltaartvulling

Ingredienten Appelcompote

 

  • 15 g Roomboter
  • 45 g Donker bruine basterdsuiker
  • 2 Grote Appels naar keuze, geschild en in stukjes
  • 1 tl Kaneel
  • 1 el Citroensap

Methode:

  1. Smelt al roerend de roomboter met de basterdsuiker in een pannetje op middel-hoogvuur. Voeg de appel, kaneel en het citroensap toe. Roer goed door, zodat alle appelstukjes bedekt zijn met suiker. 
  2. Laat ongeveer 10 tot 15 minuten pruttelen (wel af en toe roeren!), tot de appelstukjes zacht zijn. Schep de appelstukjes in een bakje en laat helemaal afkoelen.
  3. Verwijder met behulp vane en lepel wat van het binnenste van je cupcake en schep daar appelstukjes in. 
  4. Spuit een toef slagroom op de cupcake en garneer met granola gruis.