Artikel

Buikpijn door granola?

Verhalen over gezondheid, genieten en geluk. Verhalen die je anders naar granola laten kijken, het water in je mond laten lopen en je bewust maken van de kracht van voeding.

NG overall mee naar toe

Mijn hele leven ben ik al een Granola gekkie. Vrijwel elke soort granola uit het supermarktschap heb ik uitgeprobeerd, vrijwel altijd gevolgd door buikpijn. Dit omdat ik erg veel voedsel allergieën heb. Ik besloot dus om mijn granola voortaan zelf te maken. Na talloze recepten van internet te proberen, bereikte ik toch nooit die lekkere crunch. De keuze was dus of buikpijn of granola zonder crunch, want granola uit mijn dieet schrappen, no way!

Toen kwam ik op het Instagram account van Naturally Granola terecht en klikte ik door naar de website. De granola zag er heerlijk uit en uit de ingrediëntenlijst bleek ook nog eens dat er 0 troep in zat. Meteen wist ik, dit moet ik uitproberen!

En heerlijk was het zeker en nog een hele mooie bijkomstigheid, GEEN buikpijn achteraf! Voor mij nooit meer een ander merk. De smaak Signature is mijn absolute favoriet. Ook Speculaas vind ik heerlijk, vooral omdat ik geen normale pepernoten mag/kan eten en nu alsnog deze lekkere smaak kan ervaren. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik flink verslaafd ben geraakt. Vol ongeloof kijkt mijn vriend toe hoe ik een kilo zak per week wegwerk. Ook verstop ik de zakken omdat ik mijn Naturally Granola liever niet deel. Naturally Granola gaat zelfs mee op vakantie! Uitproberen op eigen risico dus! 

– Yara Mairin

What’s your Naturally Granola story? Deel jij ook graag jou Naturally Granola verhaal? dat zou ik super leuk vinden!

Stuur een mailtje naar info@naturallygranola.com 

Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 Prikelbare darmen?

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×