fbpx

Boost Jouw Bedrijf

met een community van influencers

Herken jij dit:

  • Jij wilt meer User Generated Content voor jouw food merk, maar je hebt geen idee hoe je dit voor elkaar krijgt?
  • Jij wenst dat je prachtige foto’s had van je producten, maar je hebt geen budget om maandelijks een fotograaf te betalen.
  • Je hebt super leuke en creatieve recept ideeën, maar geen tijd om deze zelf uit te werken!
  • Je zou heel graag je IG feed van tevoren inplannen, maar hebt nooit genoeg content. 

Ik snap het helemaal! Ik heb in jouw schoenen gestaan. Als ondernemer weet ik dat je genoeg te doen hebt, van product ontwikkeling, verkoop, marketing, administratie, netwerken. Een eindeloze lijst. Tegelijkertijd weet je dat Istagram belangrijk is, maar je hebt gewoon geen tijd of budget om content te genereren, dus dan maar af en toe een post? 

Ik heb een betere oplossing voor je, beloofd!

Ik heb een heel persoonlijk ebook geschreven gebasseerd op mijn ervaringen, zodat jij jouw merk een Boost kan geven!

Het afgelopen jaar kreeg ik DM’s op Instagram, maar ook mailtjes van steeds meer (food)bedrijven met vragen over mijn ambassadeurs programma. Vragen over hoe ik de juiste ambassadeurs vind, wat ik ze in ruil daarvoor bied en heel veel reacties over hoe ze mijn Instagram feed @naturallygranola er zo geweldig uit vinden zien. Mijn feed bestaat voornamelijk uit content van ambassadeurs waar ik mee samenwerk! Dus eindeloze content is zeker een van de bonuspunten. Na twee jaar van samenwerkingen heb ik besloten om te delen wat ik heb geleerd.

Wat je kunt verwachten?

Dit e-book bestaat uit zeven modules, met een paar extra bonus hoofdstukken aan het eind. In deze modules leer je alles over ambassadeurs, wat ambassadeurs zijn, hoe je de juiste ambassadeurs voor je vindt, hoe je zowel de meest mogelijke waarde krijgt als geeft.

Module 1 - Wat zijn ambassadeurs??
Module 2 - Waarom samenwerken met micro influencers?
Module 3 - Waarom Instagram?
Module 4 - Wat kunnen ambassadeurs doen voor jouw food brand
Module 5 - Hoe vind je jouw ideale ambassadeurs?
Module 6 - Wat spreek je af met jouw ambassadeurs?
Module 7 - What's in it for them?

BONUS 1 - Hou je ambassadeurs up-to-date en super loyaal
BONUS 2 - Hoe blijf je ze motiveren?
BONUS 3 - Mijn fouten, jouw leermomenten!

Appendix I - Ambassadeurs Overeenkomst NG
Appendix II - Opdrachten
Appendix III - NG Ambassadeurs Database

Nog niet zeker of dit iets voor jou is? Neem contact met me op via de chatfunctie rechtsonder op het scherm en ik help je graag om erachter te komen of dit iets voor jou is! 

Crunchy granola chocolate bar with bite missing

Chunky Chocolate Granola bars

Ze zijn er eindelijk! Bestel hier de lekkerste chunky chocolate drizzle granola bars. 

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×