Algemene voorwaarden

Hi! Welkom bij Naturally Granola.

Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden bepalen wat de wettelijk bindende voorwaarden zijn bij het gebruik van onze website www.naturallygranola.com en de diensten en producten die wij aanbieden.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar info@naturallygranola.com of stuur ons een bericht in de chat.

Retour Beleid

Bij Naturally Granola hopen wij uiteraard dat wanneer jij een bestelling plaatst dat jij hier intens van geniet. Mocht dit niet het geval zijn, laat dit dan even weten! Wil jij onze granola retour doen? Dit kan alleen bij onze navul zakken. De reden hiervoor is dat de zakken gesealed zijn. Wij nemen dus ook alleen granola retour wanneer deze ongeopend zijn. 

Ben jij van plan de granola retour te zenden? Laat dit dan eerst even weten, dan weten wij dat er iets aankomt. Retour zendingen kunnen verstuurd worden naar Naturally Granola. Adres: Veldkersweg 27, 3053JR, Rotterdam.

Privacy policy

Uiteraard voldoet Granola aan de privacyregels, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Zo heeft de koper altijd de mogelijkheid om zijn/haar persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen, door in te loggen op zijn/haar account op www.naturallygranola.com.

Uiteraard zal Naturally Granola de door de afnemer ingevoerde gegevens opslaan in een bestand. De gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling van de afnemer en worden zo lang bewaard als nodig is om eventuele problemen met de uitvoering van de bestelling op te lossen. Uiteraard garandeert Naturally Granola dat alle persoonlijke gegevens met zorg worden behandeld. De persoonsgegevens van de koper worden niet gedeeld met derden, behalve voor de uitvoering van de bestelling. Naturally Granola mag de gegevens van de afnemer gebruiken om reclame te maken voor producten bij de afnemer.

Verzending

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling wordt verstuurd?

Voor bestellingen die binnen Nederland worden verzonden, geldt een verwachte verzendtijd van 1-3 werkdagen. De verwachte levertijd is in werkdagen, zoals vermeld in de advertentie van het product. Omdat het product per bestelling wordt gemaakt, zijn de producten vers en kan de levertijd minder dan 3 dagen zijn, maar nooit meer dan 3 dagen (tenzij anders vermeld ivm lever problemen vanuit onze leverancier).

Waar kan ik de status van mijn verzending vinden?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met de track and trace gegevens. De verwachte levertijd, zoals weergegeven in de advertentie, wordt vermeld in ‘werkdagen’, wat betekent dat er geen rekening moet worden gehouden met weekeinden en nationale feestdagen. 

Wat zijn de verzendkosten? Naar welke landen verzenden jullie

De verzending kost €6,- per pakket.

Naar welke landen verzenden jullie?

Momenteel verzenden wij binnen de Benelux, naar Griekenland, en Engeland. Maar als jij ergens anders woont kun je zeker contact met ons opnemen om mogelijkheden te bespreken, dit vinden wij allemaal maar leuk!

 

Betaalmethoden

Bij Naturally Granola kun je betalen met iDeal/automatische incasso, Paypal en creditcard.

De betaling is per bestelling, en dus per maand (indien je gebruik maakt van een abonnement). En anders gewoon eenmalig uiteraard.

Heb jij een abonnement? Dan worden je vervolgbetalingen elke keer op (of rond) dezelfde datum afgeschreven. Je bestelling wordt pas verzonden op het moment dat wij jouw betaling hebben ontvangen. 

Lukt het ons niet om het bedrag af te schrijven? Dan nemen wij contact met jou op. Als jij niet reageert binnen 72 uur dan wordt jou abonnement helaas beëindigt. 

 

Aansprakelijkheid

Bij Naturally Granola besteden wij de uiterste zorg aan onze producten en het voldoen van de eisen van voedselhygiëne. Onze kwaliteitseisen zijn hierbij ook heel hoog. 

Helaas kunnen wij niet garanderen dat onze dienstverlening altijd perfect zal verlopen, wel doen wij natuurlijk onze uiterste best. Zien wij dat er iets fout gaat, dan houden wij u hiervan op de hoogte en bespreken wij dan de mogelijke opties.

Naturally Granola geeft geen garantie indien eventuele gebreken zijn veroorzaakt door de gebruiker of een derde. 

Naturally Granola heeft het recht een al geaccepteerde bestelling te annuleren, dit laten wij u uiteraard telefonisch of via de mail weten. Wij zijn hier dan niet aansprakelijk voor. 

Als gebruiker van onze dienst ben jij verantwoordelijk voor het gebruik dat je maakt van onze dienst. Eventuele intoleranties of allergieën behoren tot de risicosfeer van de gebruiken, en degenen met wie deze gedeeld worden. Naturally Granola kan nooit verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele hierdoor ontstane schade en/of gezondheidsproblemen bij jouzelf of derden.

Heb je eventuele klachten? Laat dit ons binnen 48 uur weten door een mail te sturen naar info@naturallygranola.com

Gegevens NG

Productie adres: Veldkersweg 27, 3053JR Rotterdam

KVK: 65371100

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×