Algemene voorwaarden

Hi! Welkom bij Naturally Granola.

Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden bepalen wat de wettelijk bindende voorwaarden zijn bij het gebruik van onze website www.naturallygranola.com en de diensten en producten die wij aanbieden.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar info@naturallygranola.com of stuur ons een bericht in de chat.

Retour Beleid

Bij Naturally Granola hopen wij uiteraard dat wanneer jij een bestelling plaatst dat jij hier intens van geniet. Mocht dit niet het geval zijn, laat dit dan even weten!

Ben jij van plan de granola retour te zenden? Je hebt het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoeder is, de granola fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, Naturally Granola, Tiendweg Oost 25, Lekkerkerk, info@naturallygranola.com Telefoon: +31621963335, via e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. 

 

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermij is verstreken.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Privacy policy

Uiteraard voldoet Granola aan de privacyregels, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Zo heeft de koper altijd de mogelijkheid om zijn/haar persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen, door in te loggen op zijn/haar account op www.naturallygranola.com.

Uiteraard zal Naturally Granola de door de afnemer ingevoerde gegevens opslaan in een bestand. De gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling van de afnemer en worden zo lang bewaard als nodig is om eventuele problemen met de uitvoering van de bestelling op te lossen. Uiteraard garandeert Naturally Granola dat alle persoonlijke gegevens met zorg worden behandeld. De persoonsgegevens van de koper worden niet gedeeld met derden, behalve voor de uitvoering van de bestelling. Naturally Granola mag de gegevens van de afnemer gebruiken om reclame te maken voor producten bij de afnemer.

LEVERING

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?

Voor bestellingen die binnen Nederland worden geleverd, geldt een verwachte levertijd van 1-3 werkdagen. De verwachte levertermijn is in werkdagen, zoals vermeld in de advertentie van het product. Omdat het product per bestelling wordt gemaakt, zijn de producten vers en kan de levertermijn minder dan 3 dagen zijn, maar nooit meer dan 3 dagen (tenzij anders vermeld ivm lever problemen vanuit onze leverancier).

Waar kan ik de status van mijn levering vinden?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met de track and trace gegevens. De verwachte levertermijn, zoals weergegeven in de advertentie, wordt vermeld in ‘werkdagen’, wat betekent dat er geen rekening moet worden gehouden met weekeinden en nationale feestdagen. 

Wat zijn de verzendkosten? Naar welke landen verzenden jullie

De levering kost €6,- per pakket.

Naar welke landen verzenden jullie?

Momenteel verzenden wij binnen de EU, maar wij staan er altijd voor open om onze granola ergens specifieks voor je op te sturen. 

Betaalmethoden

Bij Naturally Granola kun je betalen met iDeal/automatische incasso, Paypal en creditcard.

De betaling is per bestelling, en dus per maand (indien je gebruik maakt van een abonnement). En anders gewoon eenmalig uiteraard.

Heb jij een abonnement? Dan worden je vervolgbetalingen elke keer op (of rond) dezelfde datum afgeschreven. Je bestelling wordt pas verzonden op het moment dat wij jouw betaling hebben ontvangen. 

Lukt het ons niet om het bedrag af te schrijven? Dan nemen wij contact met jou op. Als jij niet reageert binnen 72 uur dan wordt jou abonnement helaas beëindigt. 

 

Aansprakelijkheid

Bij Naturally Granola besteden wij de uiterste zorg aan onze producten en het voldoen van de eisen van voedselhygiëne. Onze kwaliteitseisen zijn hierbij ook heel hoog. 

Helaas kunnen wij niet garanderen dat onze dienstverlening altijd perfect zal verlopen, wel doen wij natuurlijk onze uiterste best. Zien wij dat er iets fout gaat, dan houden wij u hiervan op de hoogte en bespreken wij dan de mogelijke opties.

Naturally Granola geeft geen garantie indien eventuele gebreken zijn veroorzaakt door de gebruiker of een derde. 

Naturally Granola heeft het recht een al geaccepteerde bestelling te annuleren, dit laten wij u uiteraard telefonisch of via de mail weten. Wij zijn hier dan niet aansprakelijk voor. 

Als gebruiker van onze dienst ben jij verantwoordelijk voor het gebruik dat je maakt van onze dienst. Eventuele intoleranties of allergieën behoren tot de risicosfeer van de gebruiken, en degenen met wie deze gedeeld worden. Naturally Granola kan nooit verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele hierdoor ontstane schade en/of gezondheidsproblemen bij jouzelf of derden.

Heb je eventuele klachten? Laat dit ons binnen 48 uur weten door een mail te sturen naar info@naturallygranola.com

Gegevens NG

Productie adres: Veldkersweg 27, 3053JR Rotterdam

KVK: 65371100

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×