Granola recepten

Aardbeien havermout-granola koek

Wauw! Het zomerse weer zorgt voor heel veel heerlijke aardbeien in mijn tuin! Elke dag kan ik bijna een kilo oogsten Handgemaakte Granola - Naturally Granola 1f60d Aardbeien havermout-granola koek   zo lekker! Naast lekker om zo te eten, kan ik het natuurlijk niet laten om er wat recepten mee te maken. Ik maakte deze aardbeien havermout-granola koeken. Het was een test, maar oh wat zijn ze lekker geworden! Ideaal als ontbijt, tussendoortje of dessert met een bolletje ijs Handgemaakte Granola - Naturally Granola 1f609 Aardbeien havermout-granola koek  . Yum!

– Alyssa

Ingrediënten

Handgemaakte Granola - Naturally Granola 3561A8F2-CDEC-4433-A55C-8AE5CD7250EB-1-822x1024 Aardbeien havermout-granola koek

Methode

  1. Mix de havermout, granola, tarwemeel, kokosolie, honing en pistache tot een crumble.
  2. Ontkroon vervolgens de aardbeien en prak deze met een eetlepel water en wat extra honing in een apart bakje. ( Er mogen best wat stukjes in zitten!)
  3. Bekleed daarna een laag bakblik met bakpapier en bekleed de bodem met de helft van de crumble.
  4. Druk dit goed aan en schep het aardbeien mengsel over de crumble. Doe daar vervolgens het overgebleven crumble mengsel overheen en druk alles nogmaals goed aan.
  5. Nu heb je 3 laagjes! Bak de koek vervolgens af in circa 35 minuten op 180 graden.
  6. Laat de koek goed afkoelen en snijd deze in stukken!
  7. Eetsmakkelijk Handgemaakte Granola - Naturally Granola 2764 Aardbeien havermout-granola koek

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×