Artikel

naturally granola fan? Zo heb je onze granola waarschijnlijk nog nooit gegeten!

Zal ik een geheimpje delen? Ik word super enthousiast van mijn eigen product. Nog altijd kan ik ’s ochtends, ’s middags én ’s avonds van Naturally Granola genieten. De chunkiness, de smaken.. I just can’t get enough. Maar ik kan me voorstellen dat jou op den duur een bakje yoghurt met granola gaat vervelen. Daarom ben ik samen met mijn ambassadeurs op zoek gegaan naar verrassende manieren om Naturally Granola te eten. Klaar voor wat inspiratie? Dit zijn mijn favoriete orginele manieren om Naturally Granola te eten. 

No-bake taartbodem

Je hebt vast weleens een taart zonder bakken gemaakt, met zo’n onweerstaanbare bodem van koekkruimels en boter. Altijd een succes, want er is niets zo easy als het maken van een taart zonder oven. Maar denk in plaats van een kwarktaart met bastognekoekbodem of een bodem van maria koekjes eens aan een basis met Naturally Granola! Het principe is precies hetzelfde, alleen is deze optie een stuk gezonder. Het tot gruis maken van de granola chunks doe je in een keukenmachine en deze meng je met gesmolten roomboter of kokosolie tot een samenhangend deeg. Na even opstijven in de koelkast is de no-bake taartbodem klaar en kun je het gebruiken voor zowel grote als kleine taarten. Bijvoorbeeld voor deze overheerlijke crooked kersen cheesecake. Krijg je al trek? Snel de keuken in!

Handgemaakte Granola - Naturally Granola 18-scaled-pv4r8nbgeq8t4bxcbwjjrnym5tdu3f9yd5nb7a0osw 5 originele manieren om Naturally Granola te eten (+ inspirerende recepten!)
Handgemaakte Granola - Naturally Granola Abo-box-home-mini-683x1024 5 originele manieren om Naturally Granola te eten (+ inspirerende recepten!)

Premium granola ‘chunks’ met opvallende smaken. Van snel ontbijt tot indrukwekkend dessert: Naturally Granola is de enige granola die van elk eetmoment een verwenmoment maakt.

Volg ons

Hartige crackers

Zelf crackers maken van Naturally Granola is niet alleen heel erg makkelijk, maar ook heel erg leuk om te doen. En als je dan eenmaal hebt geproefd, ga je zeker weten nooit meer crackers kopen. Je kunt zelf zowel hartige als zoete gezonde crackers maken door de grote chunks fijn te maken, te mixen met water en te bakken. Deze hartige granola crackers zijn een fantastisch basis, maar met dit recept kun je eindeloos experimenten. Zelf crackers maken van Naturally Granola is niet alleen heel erg makkelijk, maar ook heel erg leuk om te doen. En als je dan eenmaal hebt geproefd, ga je zeker weten nooit meer crackers kopen. Je kunt zelf zowel hartige als zoete gezonde crackers maken door de grote chunks fijn te maken, dit te mixen met water en het mengsel te bakken in de oven. Hoe doe je het precies? Het recept van deze hartige granola crackers is de basis, maar je kunt zelf eindeloos experimenten met smaken en structuren.

Handgemaakte Granola - Naturally Granola IMG_91495467-pv4r5bxyarpe5uqqoyxxh032pvq7xv41kqsn94xoy2 5 originele manieren om Naturally Granola te eten (+ inspirerende recepten!)
Handgemaakte Granola - Naturally Granola b7165c02-7829-4a52-a892-809c0282e4c6-pv4r5erhh776pe1d9x95yyvmts819w1i8aarr6slm8 5 originele manieren om Naturally Granola te eten (+ inspirerende recepten!)

Frozen yoghurt barks

Eet je granola toch het liefst met yoghurt, maar ben je wel op zoek naar een bijzondere manier om dit te doen? Laat ik je voorstellen aan een frozen yoghurt bark! Dat is een fris en gezond tussendoortje waar onze chunky brokken echt een smakelijke toevoeging aan zijn. Laat je inspireren door deze coconut yogurt bark en ga meteen aan de slag met je favoriete yoghurt, vers of gedroogd fruit en een Naturally Granola smaak naar keuze. Wedden dat van deze healthy snack niet alleen jij, maar ook je vrienden en familie heel blij worden?

Gehaktballen

Laat dat pakje paneermeel voortaan maar staan, want om perfecte gehaktballen te maken kun je ook gewoon Naturally Granola gebruiken. Het recept van deze vega gehakt ballen laat alvast zien dat met granola balletjes maken super eenvoudig is. En bovendien is deze manier van gehaktballen binden verrassend lekker. Naturally Granola heeft een licht zoete smaak dat heel goed combineert met de hartige smaak van (plantaardig) gehakt. Mocht jij burgers of gepaneerde filets lekkerder vinden dan gehaktballen; als je onze granola fijnhakt kun je het gebruiken in alle gerechten waar je normaal paneermeel voor gebruikt.

Handgemaakte Granola - Naturally Granola IMG_8753-scaled-pv4r85gjesyakg209lwzqrz178pkq3xblusr58qa0c 5 originele manieren om Naturally Granola te eten (+ inspirerende recepten!)
Handgemaakte Granola - Naturally Granola square-2-pv4rc0knia8qaqfxpa1rzsv949nwdb9lgzcm6700fg 5 originele manieren om Naturally Granola te eten (+ inspirerende recepten!)

Knapperige wafels

Mag ik jou wakker maken voor een zoete, luchtige en krokante wafel? Dan kun je in plaats van wafels met chocolade of wafels met warme kersen ook eens een wafel met granola proberen. En daarmee bedoelen we inderdaad dat je de chunks Naturally Granola dóór het beslag mengt voor je de wafels gaat bakken. Hierdoor wordt je ontbijt traktatie knapperig bij elke hap, en dat wil je! Wakker worden met deze waffels & crunch is dan ook een groot feest.

Is je voorraad Naturally Granola (bijna) op, of wil je na het lezen van dit artikel onze granola toevoegen aan je leven? Super leuk! Naturally granola bestellen kan in onze eigen shop, maar we hebben ook verschillende verkooppunten door heel Nederland. Ik ben super benieuwd wat jij er mee gaat maken!?

Liefs, Tiara

Dit keer geen granola, maar cookies! (ook lekker) Om optimaal gebruik te maken van onze website gebruiken wij cookies. Mocht je dit liever niet willen kan je dat hier aanpassen.

×